Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2014 20:57 - ЧАСТ ОТ МОИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 812 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 29.12.2014 09:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ТАЗИ ВЕЧЕР СЕ ОТДАДОХ НА ТОВА

Защо тогава сме вече 8 години в Европейският съюз.Къде са европейските правила,европейското отношение и т.н.Дива селяния е тука.

Ами така ни го представяха управляващите дайте да влизаме в Нато влязохме и ни ебаха армията после дайте европейски съюз да им се надупиме.Направихме го и каква полза имаше целият народ от това.Само малка част от хора които крадат еврофондовете,а другите не са хора сякаш.

През комунизма бяхме на прага на 9 милиона сега сме под 7.Сам можеш да си отговориш на въпроса.

Защо ми е да ходя в чужбина,като се чувствам добре в родината си.Ако си мислиш,че сега няма цензура се лъжеш.България е на 110 място в света по свобода на словото.Можеш ли да кажеш на някои ровещ в контейнерите човек,че сега сме демкрация и по тази причина той трябва да прекара остатъка от дните си оцелявайки и борейки се ден за ден.

За които и да гласуват особенна разлика няма тъй,като това,което ще се случва в България не се решава от българи.Тези които се продадоха за пари,продават се сега и ще го сторят нямат мисъл в главата си за бъдещето нямат никаква обич към родината си и са с промити мозъци.Човек се ражда свободен,но уви доста хора избраха да живеят,като роби и да умрат като такива без нито веднъж в живота си да прогледнат въпреки наличието на нужните фактори.

Рано или късно всичко опира до пари,политика и власт.От тия неща зависи не само здравето и животът ни.Колкото до Швейцария смятам,че така както едно семе не би покълнало пуснато на асфалта тъй и тези,които ни поробват добре са изучили психологията на българина.Осъзнали са,че е податлив и затова ни побеждават.

Да не забравяме непознати по времето на комунизма думи като корупция,фалит,реформи и т.н.

 Ако изберете някои,които да отстоява интересите на народа мислите ли,че няма да го приключат набързо като го самоубият например ?

Мен не ме слагай в числото ние,защото за герб не съм гласувал никога.просто имах лошо предчувствие още от началото на този проект,което за съжаление се сбъдна.

Има не малко хора с хубаво мнение в тая държава.Проблема е че всеки съществува потделно,докато дърветата например формират една гора,която през годините се променя.Някои дървета загиват от светкавици други биват отсечени да речем,но въпреки това тя продължава да бъде гора.Ние защо престанахме да сме народ ?

Само,че ние в момента нямаме обща цел.Нямаме ясна визия за бъдещето.



Гласувай:
10



Спечели и ти от своя блог!
1. bliz - "Ние защо престанахме да сме народ ?"
28.12.2014 21:51
За да сме народ трябва едно нещо - взаимната любов, взаимопомощ, зачитане. Това сплотява и всички труднисти се преодоляват по-лесно. Сега сме като песъчинки- всяка за себе си и се разпиляваме. Няма я взаимността, спойката, за да сме едно здраво цяло. Има бедни народи, но сплотени и са трудни за преборване.

Не е късно - ако всеки трети осъзнае това и го прави практически, ще увлече със себе си още някой.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20133071
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031