Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2013 22:14 - ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА В ''ТЕКСАСКО КЛАНЕ''
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 692 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.09.2013 22:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Първоначално, когато ми дадоха темата, се чудех дали отново да не се откажа и да попитам за друга тема, но реших да изразя едно странно мнение. Та как се би вписала червената шапчица в „Тексаско клане”. Хмм, червента шапчица, малко момиче, с червена, нежна и красива шапчица, което ходи при болната си баба за да й носи храна. Но по усмотрение на съдбата, решила да се отклони 
от пътя по който минавала по принцип и да набере цветя за баба си и после вълка я хваща и я изяжда.
Добре, няма да преразказвам приказката, но каква ирония само .. Във почти всички детски приказки, става въпрос за изяждане. И после, защо децата били зли. .. Да се върнем към темата. червената шапчица я изяжда вълка, после и бабата изяжда, обаче ловеца го разпаря и ги освобождава.
Окей, я сега да хвърлим поглед и на „Тексаско клане”. Ненормален човек, който е бил с ужасна физиономия, трепе хората и си присажда лицата им. С две думи .. прави си маски от лицата им. Обаче, все някой винаги оцелява и в почти всички филми на ужасите става въпрос за клане, резачки и всякакви такива гнусотии. Окей, филм на ужасите е, но разнообразието си е от значение. А, сега стига разтягах локуми за филмите да видим вписването .. Честно казано не виждам това момиче от анимацията, да се впише във филм на ужасите. Дори изобщо не ми се появява във въображенето. Картината е следната: Момиче, с червен
костюм, разбойничка. Преследва тоз ненормалник дет трепе хората с резачките и й е дадена мисия да го убие. Тя се промъква убива и същевременно спасява жертвите. Според въображението ми така би се вписала червената шапчица в „Тексаско клане”.

АЗ СИ МИСЛЯ,ЧЕ ПЪТЯТ ЗА ДОМА НА БАБА Й НЕ БИВА ДА МИНАВА ПРЕЗ ГОРА,А ПРЕЗ ИНДУСТРИАЛЕН РАЙОН.ИЗВЕСТНИЯТ МАНИЯК С МОТОРНИЯТ ТРИОН Е ВЕЧЕ ОСТАРЯЛ И Е НАБЛЪСКАЛ ЦИАНИД В ХРАНАТА ЗА БАБАТА.ТОЛКОВА ХОРА Е ИЗБИЛ ВСЕ НЯКОЯ ЩЕ ДА Е ОСЕМЕНИЛ ПРЕД ТОВА.ЕГАТИ АМА КАК ТОГАВА УМРЯЛА ЖЕНА ЩЕ РОДИ БЕБЕ.ОТИДЕ ПО-ДЯВОЛИТЕ СЮЖЕТА.АБЕ ГОТИНО Е ИСКАМ ДА КАЖА ВСЕКИ ЗЛОВЕЩ УБИЕЦ ДА СИ ИМА ПОМОЩНИК ДРЕБЕН И СТРАНЕН АКО ЩЕ КАТО В ЕДИН ОТ РОМАНИТЕ НА АРТЪР КОНАН ДОЙЛ ЗА ШЕРЛОК ХОЛМС.В КРАЙНА СМЕТКА,АКО НЕ ДРУГО НЯКАКЪВ ГРУПОВ КУПОН МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТИП СРЕДНОШКОЛСКО ПАРТИ В СТАРЧЕСКИ ДОМ.ГАСЯТ СЕ ЛАМПИТЕ И КОИТО ОЦЕЛЕЕ.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20122182
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031