Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2012 21:54 - АБЕ ЩО ЛИ НАПРАВИХ ТАЗИ ГРЕШКА ДА ГЛЕДАМ АЗ VIP BROTHER ТАЗИ ВЕЧЕР
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1299 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ИЗГОНИХА НЯКАКВА СИ СОНЯ КОЯТО АЗ С НИЩО НЕ МИ Е ИЗВЕСТНА НИТО СЪМ Я ЧУВАЛ И СИГУРЕН СЪМ И 90 % ОТ СЪНАРОДНИЦИТЕ МИ.И НА НЕЙНО МЯСТО ВЛИЗА ЛЕСБИЙКАТА ЛЮСИ ДЯКОВСКА.ДА Я ВЗЕМАЛИ ХОРАТА ЗА ПРИМЕР КАЗА.МНОГО ЛОШ ПРИМЕР ОБАЧЕ.

Рижавата певица, която не крие хомонаклонностите си, забива език в устата на приятелката се посред бял ден

Бруталната лесбо изцепка бе уловена от зорки папараци в петък на столична улица – пише „България днес”. Рижавата дама, която от години не крие различната си сексуална ориентация, се появи по обед пред столичен локал, където блонди половинката й работи като сервитьорка. Облечена бе, както можете да се досетите, в мъжкарански дрехи, груби боти и скиорско яке. На гръб бе метнала рокерска раница.
По уговорен сигнал една секунда по-късно от заведението с радост в очите и слюнка в устата изскочи любовницата на Люси. Елегантно пременена в черно, тя бе на смяна и нямаше време за губене.
Двете се награбиха – прегръдки, страстни погледи отблизо и много сочни целувки.

От нагон хомосексуалните момичета не си направиха труда дори да се огледат за хора на тротоара пред бара. Така те отвратиха двама случайно минаващи пенсионери, които дълго време ритмично цъкаха с език като солници и не намираха вербален отдушник на възмущението си.
След женската размяна на флуиди мъжът в семейството Дяковска с пълна газ се затича по улицата, като повлече със себе си и нежната си половинка.

Папараци щракнаха още през лятото хомодвойката, която се беше отдала на морски ласки.
Преди години Люси Дяковска бе оплела в червените си къдрици друга блондинка – Божидара, сестрата на Ивайла Бакалова.
 

Бащата на Люси Дяковска – Любомир, се срамува от гей-ориентацията на дъщеря си. Известният оперен певец се измъкна с хитър финт от въпросите на “ШОУ” за предстоящата сватба на щерка си и за бъдещата си “снаха” Камелия Тодорова.
“В момента съм на репетиция, обадете ми се след час”, каза той, когато за първи и единствен път си вдигна телефона, за да говори с наш репортер. Всички по-нататъшни опити да се свържем с Любомир Дяковски до редакционното приключване на броя бяха неуспешни - джиесемът му или беше изключен, или не го вдигаше.

“Човекът не може да приеме нетрадиционните предпочитания на Люси и предпочита да не коментира тези въпроси с никого. Тя пък открито говори за интимния си живот, но само в Германия. Тук предпочита да не се повдига темата, за да не се травмират близките й”, каза за “ШОУ” познат на семейството от Плевен.
Миналата седмица 36-годишната Люси, която натрупа световна слава с момичешката банда No Angels, призна пред електронното издание bunte.de, че има сериозна приятелка и ще се омъжва.

Русата годеница се казва Камелия Тодорова

и е бивша барманка.

Признанието на Люси дойде малко след като тя се появи под ръка с Камелия на официалната премиера на „Мъже в черно 3” в Берлин. „Това е моята все още бъдеща съпруга. Заедно сме от година и сме много щастливи. Толкова сме щастливи, че смятаме да се обвържем. Но не си мислете, че ще ви поканя да снимате. Журналистите ще сте последните, които ще разберете за церемонията”, отсече Люси пред немската преса.

Берлинският гей клуб "GMF" обаче вече презентира, че на официалното парти за закриването на Christopher-Street-Day, Люси Дяковска ще направи специално шоу. Купонът ще е на 23 юни от 23 часа и ще е под мотото: “Време за герои”. От клуба смятат, че по това време Люси и Камелия вече ще са сключили брак и ще го отпразнуват там.

За предстоящата женитба се заговори още миналата година, когато папараци изловиха влюбените на плаж по нашето Черноморие. “Влюбена съм, и то тука, в България, и съм много щастлива”, призна тогава Люси.
Червенокосата попзвезда дори намери сили да разкаже за

бруталното изнасилване, което е разбило живота й

и вероятно е главната причина да се отврати от мъжете завинаги.

Драмата се разиграва пред плевенска дискотеката, към която е тръгнала. Там нейният приятел бил диджей. Пред заведението я пресреща мъж и с бой я поваля зад една голяма саксия. Това става под носа на двамата охранители на дискотеката! Те обаче се правят на разсеяни и никой не реагира на крясъците на момичето.

След зверството Люси не посмява да се прибере вкъщи, тъй като е в кръв и с разкъсани дрехи. Решава да преспи у приятеля си. Не се хваща да съди изнасилвача, който се оказва бивш затворник.

Предпочита да избяга. И от България. И от мъжете

По това време Дяковска е двадесетгодишна и вече учи танци и драма в Германия. "Най-голямата травма от тази нощ беше горчивото ми разочарование от безразличието на хората и обществото. Това в Германия трудно ще се случи. Само да викнеш, и случайни хора ще се притекат на помощ", споделя Люси.

Дяковска не крие, че е станала лесбийка, но и не счита, че това е съществена част от нейната досегашна биография. “Когато си заявил нещо много ясно, не виждам кой може да се дразни от това. Не ми пука какво се пише за мен по тази тема. Все едно да обявят за новина, че хетеросексуалният Орлин Горанов е забелязан да целува жена си Валя. Какво по-нормално от това?! От памтивека хората се делят на хетеросексуални и на бисексуални”, казва бъдещата младоженка.
Певицата Люси Дяковска ще сключи брак със своята възлюбена, барманката Камелия. Според запознати Дяковска вече е уточнила всички подробности около венчавката и тръпне в очакване да изрече голямото „Да“. Двете дами не крият любовта си и наскоро бяха засечени от папараци да се отдават на нежни френски ласки на брега на морето.
Сексапилната блондинка Камелия е завоювала сърцето на екстравагантната вокалистка от „No Angels“ от близо половин година. Дамите си пасвали страхотно във всяко едно отношение. Откакто е с Камелия, палавата ексзвезда на „Ноу Ейнджълс” се е кротнала и както става ясно бленува за уют и семейно огнище. Дяковска предложила брак на атрактивната блондинка, падайки на колене в романтична обстановка на плажа, докато празнували Джулай морнинг. Лесбийската церемония ще се състои в меката на гей сватбите -Дания. Брачното събитие се очаква да се осъществи в края на септември, когато времето там е много меко и приятно.
 Барманката Камелия,обаче съвсем не е безизвестна в гей средите. Преди време лесбо-хубавелката успя да отмъкне от самата Стефания Колева заможна дама и да я направи своя любовница. Вследствие на тази връзка, Ками се сдобила с нов автомобил, който бил предвиден за Стефания. Но уви… Вярна на стила си и от Люси пикантната блондинка, изпросвала щедри дарове, разказват хора от тяхното обкръжение. Хубавицата не разполагала с пари и поради тази причина Люси ще трябва да поеме всички разходи по предстоящата сватба. Откакто са заедно, Ками е подновила изцяло гардероба си и никога не се бръквала да плати каквито и да било сметки или непредвидени разходи. Дано любовта между двете дами да е наистина така искрена и чиста, както ни се иска… или поне Люси Дяковска от тук нататък да заработва достатъчно.



Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20213716
Постинги: 18673
Коментари: 10029
Гласове: 71322
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930