Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2007 23:03 - ТЕСТА МИ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ
Автор: varg1 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 701 Коментари: 0 Гласове:
1





НАПРАВИХ СИ ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ КАТО НЯКОИ ОТ ВЪПРОСИТЕ И ОТГОВОРИТЕ ПРЕВЕЖДАХ ВЕДНАГА В ЕДИН САИТ КОИТО МИ ПРАТИ ВЧЕРА ИЛИ ОНЗИ ДЕН САРА ОТ ИСПАНИЯ.ЕТО ЗАЩО КАЗВАМ ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА ПОЗНАВАШ ПО-ДОБРЕ.А ЕТО И РЕЗУЛТАТА:

Поздравления!

Вашият резултат на IQ е 99

Това число е базирано във научна формула, която сравнява това колко въпроси вие отговорихте правилно, на роднината на класик от тест за интелигентност с други.

Вашият интелектуален вид е процесор към точност. Това значи, че вие сте изключително добри в откриване на бързи резултати до проблеми, особено някои, които искат математика или логика,. Вие сте също така изобретателни и способни да мислите на вашите крака. И онова е само някои от това, което ние знаем, за вас от вашите резултати от тест.

Големи професии за вас

Заради начина, по който вие обработвате данните, тези са само някои от многото кариери в който вие можехте да се отличите :

Учен

Математик

Счетоводител

Информация от анализатор

Музикант

Астроном

Изследовател

Физик

Някои от вашите най-големи таланти

Вие сте получили тонове сили. То не щеше да ни изненада ако вие :

Ще Изобретателен

Ще Детайлът се насочи

Съм изключително ефективен и икономичен

Осветявам бързо в отговори

Мислете в числа

Ще Експериментален

Свиване на вашите мускули за математика

Като всичко, пазене или подобряване на вашите математики-таланти налага практика. Тук са някакви всекидневни психически упражнения, които можеха да бъдат особено полезни за вас :,

Уравновесяване на вашето checkbook

Решаване на вашия месечен бюджет

Предсказвайки каква промяна ще бъде следващия път вие купувате нещо

Смятайки вашият човек"чакай" е съвет в вашата глава

Търсене във визия

Като всичко, задържане на подобряващи предметно-пространствени таланти от or очаква някои да се упражнят. Тук са някакви всекидневни психически упражнения, които ще бъдат особено полезни за вас :,

Играейки шахмат, златно видео игри харесват Tetris

Изучаване на карти и ставане на навигатора на вашето следващо пътуване

Извайване или фотография

Сила за дума

Като всичко, задържане или подобряване на езикови таланти очаква някои да се упражнят. Тук са някакви всекидневни умствени употреби, които ще бъдат особено полезни за вас :,

Правене на кръстословици

Започнете да четете само при забавлението

Сприятеляване с на вашия речник

Следващия път, когато нещо се счупва,, опитайте да четете документацията първо

Уроци по логика

Като всичко, пазене или подобряване на логически таланти очаква някои да упражнят. Тук са някакви всекидневни умствени употреби, които ще бъдат особено полезни за вас :,

Опитвайки някои разбиват черепа teasers

Оставяне на инструкциите и разчитане на инстинкт за да направи нещо

Игра на шахмат

Какво правя всичко, което тези percentiles означават,?

С всяка люспа, гъдел определи колко хора получиха резултати по - горе и по - долу Вие. Вие"percentile" представя какъв процент от хора се представи по-малък от вас. В други думи,, 90-и percentile означава, че вие се представихте по-високи отколкото 80-90 процента народ се правиха.

Как са percentiles определени? Тези percentiles бяха разбрани, че базираха с единия милион експлоататора, които са получили вече нашия тест,. Ние нагласихме тогава тези Percentiles основани на национално типично разпространение за IQ, което ще се грижи никакво ниво на разузнаването да не бъде свръх-злато underrepresented в анализа. Тогава, percentiles, в които ние представяме на отразяването вашата сметка в сравнение с хората в съединените щати, командват.

Какви фактори помагат да определят моята сметка?

Ако вашият резултат не е бил толкова висок, колкото вие сметнахте, че то щеше да бъде, спомнете си има много външни фактори, които могат да засегнат вашата работа на теста,. Ако вие бяхте уморени, гладни или разсеяни, вие бяхте могли да сте отбелязали по-ниско отколкото вие бяхте очаквали от точка защото вие бяхте по-малко способни да се съсредоточите.

Вашето ниво на формално образование и вашата близост с правене на тези видове тестове влияят също така това колко добре прекарвате. Частта на онова на причината от теста за интелигентност съвършен критерий на вашата информация е. Вашият резултат щеше да вероятно бъде много различен ако тестът за интелигентност беше замислен да вземе вашите музикални, художествени,, емоционални и социални умения.

На"техните собствени, сметки към IQ не могат да предскажат, че някой е последен успех" или окончателен потенциал за успех.много от качествата, които водят към"големите постиженията са", разбраха чрез култура, преживяване и образование- не единствено от на тест за интелигентност правене добре.

Това, което вашият тест за интелигентност може да помогне да обясни, обаче,, е това как вашият мозък работи най-добре. При гледане видовете въпроси, които вие отговорихте правилно, и видовете въпроси, които вие отговорихте неправилно,,, които ние можем да ви кажем, повече за вашата интелигентност пиша вида, който обяснява вида, данни, които правят смисъл на вашия мозък.

ЛИЧИ СИ ЧЕ ПРЕВОДА ГО ПРАВИ НЯКОИ КРИВОКРАК НО ВСЕ ПАК РАЗБРАХ ТОВА-ОНОВА.



Тагове:   интелигентност,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20086976
Постинги: 18629
Коментари: 10015
Гласове: 71230
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031