Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.05.2020 10:00 - КОГАТО УЧЕНИТЕ ГОВОРЯТ ....ИСТИНАТА
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1337 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Главният Медик На Обединеното Кралство Потвърждава (Отново) Covid19 Безвреден За Голяма Част

От началото на тази криза ние посочваме, че в основата на пускането на covid19 
има две взаимно противоречиви послания и, точно както Оруел описва през 1984 г. , изглежда, че основната точка на упражнението е да накара хората да повярват и в двете по същото време.

1. "Да се ​​страхуваш ..."
Първото послание е, че covid19 е ужасяваща, уникална, екзистенциална заплаха за човешката раса.Това съобщение никога не се извлича от много факти, защото фактите за вируса всъщност не го подкрепят.

image

Ако цитира нещо солидно, това е ужасна помия и дискредитиран имперски компютърен модел или някакви генерични изследвания на патологията на тежки инфекции или редки вирусни синдроми, които той се опитва да върти като уникален за covid19, въпреки че не е така.

Но най-вече не цитира нищо. Или наистина изобщо претендирам за нещо.

Просто казва на хората да се страхуват. Много да се страхуват. От смъртта, от несигурността, от „вируса“, ​​от други хора, от „фалшиви новини“.

 Страхът, който се насърчава, не се корени във факти и следователно е непроницаем за тях.

2. "Няма от какво да се страхуваме ..."

Второто послание е, че covid19 всъщност е доста безобиден и няма голяма работа.

Това съобщение се корени в голяма степен от факта, защото, както посочихме от първия ден, почти всички данни, излезли за този вирус, подкрепят точно това заключение.

Никой официален орган никога не е отрекъл това и повечето от тях с готовност го признават. Редовно и недвусмислено. Тук и тук и тук и тук .

Крис Уити по-горе е само един от многото и това дори не е първото му ходене (вижте тук ), като обясни ясно, че covid19 е опасен само за много много малко малцинство от хора и че повечето, които го получат, ще бъдат просто добре.

 

Ето слайд от беседата му от 30 април:
image

Сега, нека да разгледаме какво казва в горното видео от 11 май [нашият акцент]:

[T] той голяма част от хората няма да умрат от това и просто ще повторя нещо, което казах в началото, защото смятам, че си струва да се подсилим:

Повечето хора, значителна част от хората, изобщо няма да се разболеят от този вирус, по всяко време на епидемията, която ще продължи за дълъг период от време.

От тези, които го правят, някои от тях ще получат вируса, без дори да го знаят, ще имат вируса без никакви симптоми, безсимптомно пренасяне и знаем, че това се случва.

От тези, които получават симптоми, по-голямата част, вероятно 80%, ще имат леко или умерено заболяване.

Може да е достатъчно лошо за тях да трябва да си лягат за няколко дни, не е достатъчно лошо, за да трябва да отидат при лекаря.

Нещастно малцинство ще трябва да стигне до болницата, но по-голямата част от тях просто ще се нуждаят от кислород и след това ще напуснат болницата.

И тогава малцинство от онези ще се окаже, че трябва да премине в тежък край критична грижа и някои от тях за съжаление ще умрат.

Но това е малцинство, то е 1% или евентуално дори по-малко от 1% като цяло.

И дори в групата с най-висок риск това е значително по-малко от 20%, т.е. голяма част от хората, дори и най-високите групи, ако хванат този вирус, няма да умрат.

И наистина исках да направя тази точка наистина ясно ...

Изглежда всички служители искат „да направят тази точка наистина ясно“, дори и да се държат така, сякаш не е вярно.

Защо?

Там има много място за спекулации и оставяме на читателите да влязат в тази BTL.

Мотивите обаче са по-маловажни от основния и неоспорим факт - страхът, който в момента обхваща обществения ум, едновременно се насърчава и признава за ненужен от органите, които наблюдават „отговора“.

И ако достатъчно хора щяха да се събудят,то това, което може да се навлече върху тях с такава голяма сила, и тогава най-опасният и мащабен преврат срещу човешката свобода, който някога сме виждали, по същество ще бъде спрян в неговият зародиш.

 https://humansarefree.com/2020/05/uk-chief-medic-confirms-again-covid19-harmless-to-vast-majority.html

Справка: Off-guardian.org

Д-Р Кауфман Е Цензуриран И Е Загубил Работата Си, Но Е Готов Да Отиде В Затвора, За Да Се Съпротивлява: „Те Искат Генетично Да Ни Модифицират С Ваксина COVID-19“

Д-р Андрю Кауфман може би е най-цензурираният лекар в САЩ в момента. Видеоклиповете му се премахват и цензурират от YouTube много бързо.

Д-р Кауфман е толкова интелигентен и толкова артикулиран, че „мейнстрийм” медиите и медицинските власти очевидно се страхуват от него и неговото послание и правят всичко възможно да го потиснат.

Този видеоклип (по-долу), който той направи със Спиро Скурас, например, веднага бе премахнат от YouTube, въпреки че останалите видеоклипове на Спиро остават в по-голямата си част (засега).

Андрю Кауфман е лекар. Ето пълната му биография от уебсайта му 
https://humansarefree.com/2020/05/dr-kaufman-is-censored-and-lost-his-job-but-he-is-willing-to-go-to-jail-to-resist-they-want-to-genetically-modify-us-with-covid-19-vaccine.html

германска лекарка:от второто видео -преведено на български

https://www.facebook.com/109232794079508/videos/714755995962525












Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Вирусът беше НОВ
31.05.2020 14:30
Вирусът беше НОВ. НЕ СЕ ЗНАЕШЕ как ще се държи. И той НАИСТИНА бързо надхвърли капацитета на болниците. Помните ли опашките?
Вашата "истина" Юлия, я говорят не учениТЕ, т.е. ВСИЧКИ учени, а НЯКОЙ учени, като нашия Мангъров.
Англосаксите СБЪРКАХА в началото. Правели са грешни сметки. След това се отметнаха.
цитирай
2. mileidi46 - Вирусът беше НОВ. НЕ СЕ ЗНАЕШЕ как ще ...
31.05.2020 19:23
krumbelosvet написа:
Вирусът беше НОВ. НЕ СЕ ЗНАЕШЕ как ще се държи. И той НАИСТИНА бързо надхвърли капацитета на болниците. Помните ли опашките?
Вашата "истина" Юлия, я говорят не учениТЕ, т.е. ВСИЧКИ учени, а НЯКОЙ учени, като нашия Мангъров.
Англосаксите СБЪРКАХА в началото. Правели са грешни сметки. След това се отметнаха.

ВСИЧКИ,работеха по инструкции на СЗО...и всички знаеха ...с изключение на хората...!!!! Умряха много хора...но не от ,,вируса"...
цитирай
3. petgrig - Виждам,
31.05.2020 21:34
че си ми изтрила коментара. А в него нямаше никаква обида, само простичък въпрос. На който явно не можеш да отговориш и затова много те боде.
Хайде, остани си със здраве. Слава богу, че на глупостите ви не се ловят чак толкова много хора, колкото ви се иска да ги изкарате.
цитирай
4. mileidi46 - Не съм ти изтрила коментара,
01.06.2020 00:56
petgrig написа:
че си ми изтрила коментара. А в него нямаше никаква обида, само простичък въпрос. На който явно не можеш да отговориш и затова много те боде.
Хайде, остани си със здраве. Слава богу, че на глупостите ви не се ловят чак толкова много хора, колкото ви се иска да ги изкарате.


Ще ти обясня ,не защото заслужаваш,а защото постъпката ти е просташка!!!Не съм влизала в този сайт от няколко дена,и не знаех ,че постинга е пуснат автоматично !!!Просто си беше ,,чернова" и съм забравила да му удължа датата..просто не беше оформен,довършен!!!Днес влезнах,след като пуснах днешният постинг и видях че има три коментара,без да ги прегледам!!!Натиснах за одобрение и ... след дълго ,,въртене".излезна само един... коментар!!Ако нямаше коментари,щях да го архивирам,но не исках да пренебрегна хората!!!!....Като си много умен,за какъвто се смяташ,виж ,че на Крум му отговорих веднага,след като пуснах днешният постинг- в едно и също време...!!Запомних само, че имаше непознат ник на жена,намерих я в статистиката и и се извиних на лични,че не съм изтрила нарочно коментара и!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8322225
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031