Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2013 10:09 - Пътуване до паралелни светове.
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 2125 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пътуване до паралелни светове.   Дата публикация: 31 Август 2013

image

За миг движение във времето и пространството фантастика изобрети термина " телепортация " . Теорията предполага съществуването на множество паралелни светове, в които всички ние съществуват по едно и също време.

Сергей Druzhko , домакин на популярното телевизионно предаване " необяснимо , но е факт , " Направих някои изследвания и е установено, че много хора, най-малко веднъж в живота си се оказват телепортира . Това е начина, по който говори за това :

Юджийн ( Eugene Troshin - участник на изследователската група " Nemon " ) е пътувал по работа в московското метро . По време на пиковите часове на влака беше препълнена , тълпата го pritisnula към вратата. Той бе принуден да се оттегли от колата не е в моя край пропускайте излиза :

- И вместо на следващата станция е обявена на Таганка , чувам , че следващата станция Kuznetsk мост .

Преди няколко минути , Eugene чух точно същата реклама. Station " Kuznetsk Bridge " той вече е отминала . Мисля си , че водачът слезе от магнетофон , Eugene се върна на влака.

- Аз съм доста изненадан, когато на следващата станция е наистина " Kuznetsk мост . " Помислих си, как бих могъл да съм във влак , който върви в обратната посока . Защото бях в напълно трезвен , в доста променено състояние на съзнанието. Пътувах по работа.

На тази гара , където имаше този странен случай , дългосрочен план противоречиви слухове. Хората често се оплакват, че те падат от време , губейки един час или два , или обратното, всичко, което се случва с тях се случва твърде бързо. Може би най- изследовател, площта под Китай - град в Москва е естествена пауза в земната кора . По време на магнитни бури и слънчевата активност увеличава иска си и разрив започва да работи като портал между световете на движение .

Паралелен свят , в който можете да въведете и от време на време , за съжаление, не се поддават на проверка на обстоятелствата, при които може да има проникват редовно.

Според вярванията на древните славяни , движещи се в един паралелен свят, обитаван от мистични същества - русалки , вода, leshimi , се случи на омагьосаната поляни , на кръстопътя и на места, където се натрупват вода.

Съвременните учени смятат, че в областите, в които движението е възможно , обикновено се чу друг звук , сякаш издухана от далеч. Тиха музика , звукът на колела , говорим , когато няма един човек . Друг знак за възможно място на телепортация е появата на необясними миризми.

- Понякога , когато човек изпада във вълна от странни миризми. По наше мнение, това явление от този тип , когато граничните светове и изтриват от друг въздушен света може да премине . Един от въпросите, по които ние определяме място за преминаване , тази гора , в която се наблюдава на растения или дървета, не са типични за района - Andrew Wink ( член на изследователска група " Nemon " ) .

Той е един от показателите, които даден район може да бъде тунел ( временна дупка в пространството ) . Всяка година светът е изгубил 5-7000 души. Повечето от тях изчезват без следа, дори телата им не са открити във времето. Може би тези хора не са били жертви на престъпления, и станали неволни туристи и се намират в друго измерение , където живеят нормален живот, без дори да знаят , че в друга реалност, те се смятат за изчезнали .

Мнозина изпадат в различни , алтернативни реалности , както и загубеното време . Възможно е и такива случаи са много. Има доказателства за древен messionerov , че през Средновековието се опита да се превърнат в неговата вяра на американските индианци , по-специално , на мексиканския инките . По наши данни , messionery видя инките свещеници отвори вратата рок и някои хора отведени в неизвестна посока . Историята потвърждава , след като Inca племе напуснали града и са изчезнали от лицето на земята .

Изследователите предполагат, че свещениците са инките са успели да отворите тунел в другата реалност , или други светове и да евакуират населението там. Алтернативни действителност , всъщност не е напълно изяснен . Доколкото това е реално, или дали е виртуална ?

 

http://planeta.moy.su/




Тагове:   пътуване,   паралелни,   До,   Светове,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39929113
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930