Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2020 17:41 - Алуминиевата корона на римския император - прототипът на "огледалата на Козирев"
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 1089 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image







Римски император Тиберий Корона от бял, мек метал В едно от своите писания гръцкият историк Плутарх споменава за придворния майстор на император Тиберий, който някога подарил на страховития си владетел корона от някакъв странен метал. Външно приличаше на сребро - същия блестящ, бял цвят, но беше много по-лек. След като случайно пусна короната на пода, Тиберий забеляза, че тя  силно се огъна.   Непознатият метал също беше доста мек. Поразен от видяното, императорът попита: "Откъде взехте този метал?" На което той получи неочакван отговор: от глина. Тъй като бил подозрителен и недоверчив човек, Тиберий заповядал да обезглавят майстора на алхимията и неговата работилница да бъде изравнена със земята.   Каква субстанция демонстрира безименният придворен майстор на господаря си? От оскъдното послание на Плутарх става ясно, че непознатият метал по своите свойства поразително напомня на ... алуминия! Лек, бял, лъскав ... и мек също!   Алуминий в древността Според общоприетото вярване, алуминият като метал не е бил известен на човечеството в древни времена. Косвени индикации за използването му обаче могат да бъдат намерени в индийския епос. Когато се описва устройството на „летящи колесници“ се казва: „Тялото й, направено от лек бял метал, трябва да е здраво и издръжливо ...“ Друга препратка е към находка в Китай. На нейна територия е запазена гробницата на пълководеца Чжао Чжу, създадена през 4 век. Когато беше извършен спектрален анализ на някои фрагменти от нейния орнамент, резултатът изуми изследователите. Орнаментът е направен от сплав, състояща се от 10 процента мед, 5 процента магнезий и 85 процента алуминий. Най-удивителното е, че сплавта на орнамента все още пази тайната на своя произход ...   Очевидно тайната на нейното производство е загубена през Средновековието. Подобно на много други знания на алхимиците, чиято дейност е била преследвана.   Но в наши дни академик В. Казначеев заедно с физика Николай Козирев са използвали удивителните свойства на този метал в своите експерименти.   Какво представляват "огледалата на Козирев" Тези конструкции се наричат ​​условно огледални. „Огледалата на Козирев бяха спираловидни цилиндрични конструкции, изработени от гъвкав огледален лист алуминий, вътре в които бяха поставени измервателното оборудване и столът на субекта.     image

"Огледалото на Козирев"   Огледалните конструкции, сглобени по схемите на Козирев, биха могли, според Казначеев, да фокусират не само светлината, но и физическото време. Според участниците в експериментите, след многочасово излагане, операторът в структурата започва да се вижда в детството или да наблюдава събитията от далечното минало. Освен това, ако в инсталацията бяха поставени няколко души едновременно, често между тях възниква телепатична връзка. Според интерпретацията на получените резултати, специалната форма на огледалата е позволила да се промени плътността на времето, което от своя страна е повлияло на обострянето на свръхсетивното възприятие.   През 1991 г. по инициатива на академик Казначеев са проведени синхронни експерименти за пренасяне на различни мисловни образи с участието на пет хиляди души от Русия, САЩ, Испания и Франция. Според експериментите, получени по време на комуникационните сесии, повече от една трета от участниците безпогрешно саполучавали религиозни символи, изображения от древни скални рисунки и творби на велики художници на хиляди километри.    
image


Холографска вселена   В същото време, според Казначеев, част от информацията се възприема от операторите преди самото предаване. Ученият обясни феноменалните резултати с наличието на едни и същи полеви енергийни форми, непознати на науката, взаимодействието с които стана възможно при използване на оборудването, сглобено от специалистите на института.   След положителните резултати от експеримента Казначеев каза пред журналисти: "Ние сме по-близо до доказване на взаимовръзката на интелектуалните полета и до признаване на способността на човешкия ум да получава информация, независимо от географията и времето." През 1997 г. групата на Казначеев провежда подобни експерименти с английски колеги, този път използвайки програма, съставена от знаци на шумерската култура. Според уверенията на новосибирски учени, повече от двеста британци, участвали в експеримента, са могли телепатично да получат символите на клинопис.     image




Клинописни символи, предадени по време на експеримента. По този начин в резултат на уникални експерименти е доказана възможността за предаване на информация и мисли от разстояние.   Но нашите предци, очевидно, много преди това откритие са знаели за свойствата на алуминия и принципите на спиралата, способни да отворят съзнанието и да се движат в пространството и времето.
Миг вечности, Яндекс Дзен



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13249061
Постинги: 11642
Коментари: 18445
Гласове: 6687
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК