Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2020 22:27 - Дали Военна Експериментална Ваксина През 1918 Г. Уби 50-100 Милиона Души, Обвинени Като "Испански Грип"?
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 2113 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.08.2020 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Дали Военна Експериментална Ваксина През 1918 Г. Уби 50-100 Милиона Души, Обвинени Като "Испански Грип"?


imageHAF10 Август 2020 Г.


https://www.youtube.com/watch?v=yevV_slu7Dw&feature=emb_logo

https://humansarefree.com/2020/08/military-experimental-vaccine-spanish-flu.html?fbclid=IwAR3atmYAXLC2XRWxSVuiP8XzgdC
-39QvoXCwHeWrV9JuBug27ImtDZXaAVk

Експериментът с ваксини върху американските войници предизвика ли "испански грип"? Експериментът с ваксина срещу 1918-19 години може да е убил 50-100 милиона души.

от Кевин Бари, Първи свободи, Inc.

"Испанският грип" уби 50-100 милиона души по време на пандемия 1918-19. Ами ако историята, която ни беше разказана за тази пандемия, не е вярна? Ами ако вместо това инфекцията убиец не е нито грип, нито испански по произход?

image

Войници от Форт Райли, Канзас, болни от испански грип в болнично отделение в лагер Фънстън. 

Наскоро анализирани документи разкриват, че „испанският грип“ може да е бил военен експеримент с ваксина, който се е объркал.

 

Поглеждайки назад към 100-годишнината от края на Първата световна война, трябва да се задълбочим по-задълбочено, за да разрешим тази загадка.

Резюме
  • Причината съвременната технология да не е успяла да определи щама на грипния убиец от тази пандемия е, защото грипът не е бил убиецът.
  • По време на Втората световна война загиват повече войници, отколкото от куршуми.
  • Пандемията не беше грип. Приблизително 95% (или повече) от смъртните случаи са причинени от бактериална пневмония, а не от грип / вирус.
  • Пандемията не беше испанска. Първите случаи на бактериална пневмония през 1918 г. се проследяват във военна база във Форт Райли, Канзас.
  • От 21 януари до 4 юни 1918 г. експериментална ваксина срещу бактериален менингит, култивирана в коне от Института за медицински изследвания на Рокфелер в Ню Йорк, е инжектирана във войници във Форт Райли.
  • През остатъка от 1918 г., тъй като тези войници - често живеещи и пътуващи при лоши санитарни условия - са изпратени в Европа да се бият, те разпространяват бактерии на всяка спирка между Канзас и фронтовите окопи във Франция.
  • Едно проучване описва войници „с активни инфекции (които) аерозолират бактериите, които колонизират носовете и гърлата им, а други - често в същите„ дихателни пространства “- са дълбоко податливи на инвазия и бързо разпространение през белите дробове от собствените си или други „колонизиращи бактерии“. (1)
  • „Испанският грип“ нападна здрави хора в разцвета си. Бактериалната пневмония атакува хората в разцвета си. Грипът атакува младите, старите и имунокомпрометираните.
  • Когато приключи Първата световна война на 11 ноември 1918 г., войниците се завърнаха в родните си страни и колониални застави, разпространявайки убийствената бактериална пневмония по целия свят.
  • По време на Първата световна война Институтът Рокфелер също изпраща антименингококковия серум до Англия, Франция, Белгия, Италия и други страни, помагайки за разпространението на епидемията по целия свят.

Много хора не осъзнават, че болестта е убила далеч повече войници от всички страни, отколкото картечници или горчица или нещо друго, обикновено свързано с Втората световна война.

Имам лична връзка с испанския грип. Сред убитите от болестта през 1918-19 г. са членове на семействата на двамата ми родители.

От моя страна баба му Сади Хойт почина от пневмония през 1918 г. Сади беше началник Йеман във флота. Смъртта й остави баба ми Розмари и сестра й Анита да бъдат отгледани от леля им. Сестрата на Сади Мариан също се присъедини към ВМС. Умира от „грипа” през 1919г.

От страна на майка ми две от сестрите на баща й починаха в детството. Всички починали членове на семейството живееха в Ню Йорк.

Подозирам, че много американски семейства и много семейства по света са били засегнати по подобен начин от мистериозния испански грип.

 

През 1918 г. „грипът“ или грипът е неуловим термин за заболяване с неизвестен произход. Тя не носеше специфичния смисъл, който има днес.

Това означаваше някаква мистериозна болест, която падна от небето. Всъщност грипът е от средновековния латински „влиятелен“ в астрологичен смисъл, което означава посещение под влиянието на звездите.

ЗАЩО Е КАКВО СЕ СЛЕДВА 100 ГОДИНИ ВАЖНО СЕГА?

Между 1900-1920 г. в индустриализирания свят са положени огромни усилия за изграждане на по-добро общество.

Ще използвам Ню Йорк като пример за обсъждане на три основни промени в обществото, настъпили в Ню Йорк през това време и тяхното въздействие върху смъртността от инфекциозни заболявания.

1. Чиста вода и канализация

В края на 19 век до началото на 20 век Ню Йорк изгради изключителна система за доставяне на чиста вода в града от Catskills, система, която се използва и до днес.

Ню Йорк също изгради канализация за над 6000 мили, за да отвежда и обработва отпадъците, което защитава питейната вода. Световната здравна организация признава значението на чистата вода и канализацията в борбата с инфекциозните заболявания. (2)

2. Електричество

В края на 19 век до началото на 20 век Ню Йорк изгражда електрическа мрежа и свързва града, така че мощността да е налична във всеки дом.

Електричеството позволява охлаждане. Хладилното охлаждане е неприкрит герой като полза за общественото здраве. Когато храната се охлажда от фермата до трапезата, обществеността е защитена от потенциални инфекциозни заболявания.

Евтината възобновяема енергия е важна по много причини, включително в борбата с инфекциозните заболявания.

3. Фармацевтични

В края на 19 век до началото на 20 век Ню Йорк се превръща в дом на Института за медицински изследвания на Рокфелер (сега Университета Рокфелер). Институтът е мястото, където се е родила съвременната фармацевтична индустрия.

Институтът е основал много от подходите, които фармацевтичната индустрия използва днес, включително подготовката на ваксинни серуми, за по-добро или по-лошо.

Ваксината, използвана в експеримента във Форт Райли върху войници, е направена на коне.

Данните за американската смъртност от края на 20-ти век до 1965 г. ясно показват, че чистата вода, промиващите тоалетни, ефективни канализационни системи и хладилни храни, всички комбинирани за ефективно намаляване на смъртността от инфекциозни заболявания, ПРЕДИ да станат достъпни ваксините за тези болести.

Лекарите и фармацевтичните производители взеха ли кредит за намаляване на смъртността от инфекциозно заболяване, което с право принадлежи на пясъчни кутии, водопроводчици, електротехници и инженери?

Ако хаберът в Института Рокфелер през 1918 г. доведе до пандемична болест, която уби милиони хора, какви уроци можем да научим и приложим към 2018 г.?

БОЛЕСТТА НЕ Е ИСПАНСКА

Докато гледах епизод на американския опит на PBS преди няколко месеца, бях изненадан да чуя, че първите случаи на „испански грип” са се случили във Форт Райли, Канзас през 1918 година.

Помислих си, как е възможно това исторически важно събитие да бъде толкова зле преименувано преди 100 години и никога да не бъде коригирано?

Защо "испански"?

Испания беше една от малкото страни, които не бяха замесени в Първата световна война. Повечето от страните, участващи във войната, цензурират пресата си.

Без цензура, най-ранните съобщения за пресата на хора, умиращи от болести в голям брой, идваха от Испания. Воюващите страни не искаха допълнително да плашат войските, така че се задоволяваха с изкупуването на Испания.

Войниците от всички страни ще бъдат помолени да преминат ничия земя в картечен огън, което беше достатъчно плашещо, без да знаят, че окопите са място за размножаване на болести.

Сто години по-късно, отдавна е изминало време да се отхвърли „испанският“ от всички дискусии за тази пандемия. Ако грипът започна във военната база на Съединените щати в Канзас, тогава болестта може и трябва да бъде наименувана по-подходящо.

За да се предотвратят бъдещи бедствия, САЩ (и останалият свят) трябва да погледнат сериозно какво наистина е причинило пандемията.

Възможно е една от причините испанският грип никога да не бъде коригирана е, че помага да се прикрие произхода на пандемията.

Ако произходът на пандемията включва експеримент с ваксина върху американски войници, тогава САЩ може да предпочетат да го наричат ​​испанска грип вместо бактерията Fort Fort Riley от 1918 г. или нещо подобно.

Испанският грип започна на мястото, на което беше дадена експерименталната бактериална ваксина, което я направи основният заподозрян като източник на бактериалните инфекции, които убиха толкова много.

Би било много по-трудно да се поддържа маркетинговата мантра на „ваксините спасяват човешки животи“, ако експериментът с ваксини с произход от САЩ през годините на примитивното производство причини смъртта на 50-100 милиона души.

„ Ваксините спасяват човешки животи… освен че може би сме убили 50-100 милиона души през 1918-19 г. “ е много по-неефективен лозунг за продажби от прекалено опростения „ваксините спасяват живота.“

ЗАБОЛЯВАНЕТО, КОЕТО УБИВА ТАКИВА, НЕ Е БЛИЛО ИЛИ ВИРУС. БЕШЕ БАКТЕРИАЛНО.

През средата на 2000 г. се говори много за „готовност за пандемия“.

Производителите на ваксини срещу грип в Съединените щати получиха милиарди долари на данъкоплатците за разработване на ваксини, за да се уверят, че нямаме друга смъртоносна пандемия „грип“, като тази през 1918-19-19.

Капитализирането на „грипната“ част от испанския грип помогна на производителите на ваксини да осигурят проверки за милиарди долари от правителствата, въпреки че учените по това време знаеха, че бактериалната пневмония е истинският убиец .

Не мисля, че бактериалната пневмония е била истинският убиец - хиляди аутопсии потвърждават този факт .

Според документ на Националния здравен институт от 2008 г. бактериалната пневмония е била убиеца при минимум 92,7% от прегледаните аутопсии през 1918-1919 г. Вероятно е по-висока от 92,7%.

Изследователите са прегледали повече от 9000 аутопсии и „няма отрицателни резултати (бактериални) белодробни култури“.

„… В 68-те серии по-висококачествени аутопсии , в които възможността за недекларирани отрицателни култури може да бъде изключена, 92,7% от аутопсията белодробни култури са положителни за ≥1 бактерия. … В едно проучване на приблизително 9000 лица, които са били проследявани от клинично представяне с грип до разделителна способност или аутопсия, изследователите са получили със стерилна техника култури на пневмококи или стрептококи от 164 от 167 проби от белодробна тъкан.

„Имаше 89 чисти култури от пневмококи; 19 култури, от които са били възстановени само стрептококи; 34, които дават смеси от пневмококи и / или стрептококи; 22, които дават смес от пневмококи, стрептококи и други организми (видни пневмококи и нехемолитични стрептококи); и 3, които дават нехемолитични стрептококи сами. Нямаше отрицателни резултати от белодробна култура. " (3)

Пневмококи или стрептококи са открити в аутопсия на „164 от (167) проби от белодробна тъкан“. Това е 98,2%. Бактерията е била убиеца.

КЪДЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ИСПАНСКИЯТ БЛОЧЕН ПНЕВМОНИЯ НА 1918-19 ПРОИЗХОД

Когато Съединените щати обявиха война през април 1917 г., новоизлюпената Фармацевтична индустрия имаше нещо, което никога досега не е имало - голямо снабдяване с хора, подложени на изпитване, под формата на първия проект на американските военни.

Преди войната през 1917 г. армията на САЩ е била 286 000 мъже. След войната през 1920 г. американската армия се разпусна и имаше 296 000 души.

През военните години 1918-19 г. армията на САЩ балонира до 6 000 000 мъже, като 2 000 000 мъже са изпратени в чужбина. Институтът за медицински изследвания на Рокфелер се възползва от този нов пул от човешки морски свинчета, за да проведе експерименти с ваксини.

ДОКЛАД ЗА ПРОВЕРКАНЕ НА АНТИМЕНИНГИТИС И НАБЛЮДЕНИЯ НА АГГЛУТИНИНИ В КРЪВТА НА ХРОННИ МЕНИНГОКОКУСНИ ПРЕВОЗВАЧИ

от Фредерик Л. Гейтс

От Базовата болница, Форт Райли, Канзас и Института за медицински изследвания Рокфелер, Ню Йорк.
Получено 1918 г. 20 юли

(Забележка на автора: Моля, прочетете книгата на Форт Райли изцяло, за да оцените небрежността на експериментите, проведени с тези войски.)

Между 21 януари и 4 юни 1918 г. д-р Гейтс докладва за експеримент, при който на войниците са дадени 3 дози ваксина срещу бактериален менингит.

Тези, които провеждаха експеримента върху войниците, бяха просто дозори на дози на ваксинен серум, направен на коне.

Ваксинационният режим е проектиран така, че да бъде 3 дози. 4,792 мъже са получили първата доза, но едва 4,257 са получили 2-ра доза (спад с 11%), а само 3702 са получили и трите дози (намаление с 22,7%).

Общо 1090 мъже не бяха там за 3-та доза. Какво стана с тези войници? Бяха ли изпратени на изток с влак от Канзас, за да се качат на кораб за Европа? Бяха ли в болницата във Форт Райли? Докладът на д-р Гейтс не ни казва.

Статия, придружаваща предаването „Американски опит“, гледах как хвърля малко светлина за това къде могат да бъдат тези 1090 мъже. Гейтс започва експериментите си през януари 1918 г.

До март същата година "100 мъже на ден" влизаха в лазарета във Форт Райли.

Някои от тези мъже липсват от доклада на д-р Гейтс - тези, които не са получили 2-ра или 3-та доза?

„… Малко преди закуска в понеделник, 11 март, ще падне първото домино, което сигнализира за началото на първата вълна от грипа през 1918 година.

Готвачът на компанията Алберт Гитчел съобщи в лазарета с оплаквания от „лоша настинка“.

Точно зад него дойде ефрейтор Лий У. Дрейк, който изрази подобни оплаквания.

До обяд лагерният хирург Едуард Р. Шрайнер е имал над 100 болни мъже на ръцете си, всички явно страдащи от същата болест ... ”(5)

Гейтс съобщава, че няколко от мъжете в експеримента са имали грипоподобни симптоми: кашлица, повръщане и диария след получаване на ваксината.

Тези симптоми са бедствие за мъжете, които живеят в казарми, пътуват с влакове до Атлантическия бряг, плават към Европа и живеят и се бият в окопи.

Антисанитарните условия на всяка стъпка от пътуването са идеална среда за разпространение на заразно заболяване като бактериална пневмония.

От доклада на д-р Гейтс:

"реакции. - ... Забелязани са няколко случая на отпуснатост на червата или преходна диария. Този симптом не се е срещал преди.

„Внимателното проучване в отделни случаи често извличаше информацията, че мъжете, които се оплакват от ефектите на ваксинацията, страдат от лека риза, бронхит и т.н., по време на инжектирането.“

„Понякога реакцията е предизвикана от студено или мразовито усещане, а редица мъже се оплакват от треска или трескави усещания през следващата нощ.

На следващо място по честота идваха гадене (от време на време повръщане), замаяност и общи „болки и болки“ в ставите и мускулите, които в няколко случая бяха особено локализирани в областта на шията или лумбалната област, причинявайки скованост на шията или скованост на гърба. Няколко инжекции бяха последвани от диария.

Поради това реакциите от време на време симулират началото на епидемичен менингит и няколко ваксинирани мъже са изпратени като заподозрени в Базовата болница за диагностициране. “(4)

Според Гейтс те са инжектирали произволни дози от експериментална ваксина срещу бактериален менингит във войници.

След това някои от войниците имат симптоми, които „симулират“ менингит, но д-р Гейтс изтъква фантастичното твърдение, че не е действителен менингит.

Войниците развиха грипоподобни симптоми. Тогава и сега бактериалният менингит имитира грипоподобни симптоми . (6)

Може би приликата на ранните симптоми на бактериален менингит и бактериална пневмония със симптоми на грип е причината експериментите с ваксини във Форт Райли да успеят да избегнат проверката като потенциална причина за испанския грип в продължение на 100 години и преброяване.

КАК РАЗПРЕДЕЛИХТЕ „ИСПАНСКИЯТ ГРИП“ Толкова Широко, Толкова Бързо?

В начина на разпространение на бактериите Гейтс има елемент на перфектна буря.

Втората световна война приключи само 10 месеца след първите инжекции. За съжаление на загиналите 50-100 милиона, тези войници, инжектирани с бактерии, впити от кон, се движеха бързо през тези 10 месеца.

Статия от 2008 г. на уебсайта на CDC описва как болните войници от Втората световна война могат да предават бактериите на други хора, като стават „облачни възрастни“.

„И накрая, за кратки периоди и в различна степен засегнатите гостоприемници станаха„ облачни възрастни “, които повишиха аерозолизирането на колонизиращи щамове бактерии, по-специално пневмококи, хемолитични стрептококи, H. influenzae и S. aureus.

„В продължение на няколко дни по време на местни епидемии - особено в пренаселени места като болнични отделения, военни лагери, кораби и мини (и окопи) - някои хора бяха имунологично податливи на, заразени или се възстановиха от инфекции с грипен вирус.

„Хората с активни инфекции аерозолират бактериите, които колонизират носовете и гърлото, а други - често в същите„ дихателни пространства “- са дълбоко податливи на инвазия и бързо разпространение през белите дробове от свои или други колонизиращи бактерии. " (1)

Три пъти в доклада си за експеримента с ваксини във Форт Райли, д-р Гейтс заявява, че някои войници са имали "тежка реакция", показваща "необичайна индивидуална податливост на ваксината".

Докато ваксината направи много болни, тя уби само тези, които са податливи на нея.

Тези, които се разболяха и оцеляха, станаха „облачни възрастни“, които разпространиха бактериите на други хора, което създаде повече възрастни в облаци, разпространи се и към други, където убиха възприемчивите, повтаряйки цикъла, докато вече нямаше антисанитарни условия за войната и вече нямаше милиони войници, на които да експериментират.

Тол таксата за американските войски беше огромна и е добре документирана. Д-р Керол Биърли описва как "грипът" пътува като див огън през американските военни. (замествайте „бактериите“ за „грипа“ или „вируса“ на д-р Бърли):

„… Четиринадесет от най-големите тренировъчни лагери са докладвали огнища на грип през март, април или май, а някои от заразените войски са пренасяли вируса със себе си на борда на кораби във Франция…

Докато войниците в окопите се разболяват, военните ги евакуират от фронтовите линии и ги заменят със здрави мъже.

Този процес непрекъснато довеждаше вируса в контакт с нови домакини - млади, здрави войници, в които той може да се адаптира, възпроизвежда и да стане изключително вирулентен, без опасност от изгаряне.

... Преди да може да бъде наложена забрана за пътуване, контингент от заместващи войски заминава на лагера Дивънс (извън Бостън) за Лагер Ъптън, Лонг Айлънд, армейската дебаркационна точка за Франция и пое грип с тях.

Медицинските служители в Ъптън казват, че е пристигнала „рязко“ на 13 септември 1918 г. с 38 болнични приема, последвани от 86 на следващия ден и 193 на следващия.

Приемът на болницата достигна своя пик на 4 октомври с 483 и в рамките на 40 дни Camp Upton изпрати 6311 мъже в болницата за грип. Някои развиват пневмония толкова бързо, че лекарите я диагностицират просто като наблюдават пациента, а не слушат белите дробове ... ”(7)

Съединените щати не бяха единствената страна, притежаваща експерименталната бактериална ваксина от Института Рокфелер.

Доклад от 1919 г. от Института гласи:

„Трябва да се посочи, че преди САЩ да влязат във войната (през април 1917 г.) Институтът е възобновил подготовката на антименингококков серум, за да отговори на исканията на Англия, Франция, Белгия, Италия и други страни.“

Същият доклад гласи:

„За да се отговори на внезапно нарасналото търсене на лечебните серуми, разработени в Института, бързо беше издигната специална конюшня за коне ...“ (8)

Експериментален антименингоксичен серум, направен на коне и инжектиран на войници, които влизат в тесните и нехигиенични условия на живот на война ... какво може да се обърка?

Дали бактериалният серум е направен на коне в Института Рокфелер, който е инжектиран в американски войници и е разпространен в много други страни, отговорни за 50-100 милиона души, убити от бактериални белодробни инфекции през 1918-19?

Институтът казва, че е разпространявал бактериалния серум в Англия, Франция, Белгия, Италия и други страни по време на Първата световна война. Не се знае достатъчно за това как тези държави експериментират върху своите войници.

Надявам се независимите изследователи да погледнат честно тези въпроси.

ПЪТЪТ ДО ХОЛ Е ПЪТ С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ

Не вярвам, че някой, участвал в тези експерименти с ваксини, се е опитвал да навреди на някого.

Някои ще видят името Рокфелер и крещят. "Илюминати!" или „отбиване на стадото!“

Не вярвам това да се случи.

Вярвам, че стандартните медицински угри са отговорни - лекарите „играят Бог“, мислейки, че могат да укротят природата, без да създават непредвидени проблеми.

С медицински хабриз не мисля, че ситуацията се е променила съществено през последните 100 години.

СЕГА КАКВО?

Ваксинната индустрия винаги търси субекти за изпитване на хора. Те имат най-голям успех, когато успеят да намерят население, което не е в състояние да откаже.

Войници (9), пеленачета, инвалиди, затворници, тези в развиващите се нации - всеки, който не е в състояние да откаже.

Експериментирането с ваксини срещу уязвимите групи от населението не е въпрос на миналото.

Гледайте този видеоклип на д-р Стенли Плоткин, където той описва използването на експериментални ваксини срещу сираци, умствено изостанали, затворници и хора под колониално управление.

Отлагането беше през януари 2018 г. Хъбрисът на медицинската общност е същият или по-лош сега, отколкото преди 100 години.

Гледайте, докато д-р Плоткин признава, че пише:

„Въпросът е дали да се правят експерименти върху напълно функциониращи възрастни и върху деца, които потенциално допринасят за обществото, или да извършваме първоначални проучвания при деца и възрастни, които са хора по форма, но не и в социален потенциал.“

Моля, гледайте ужасяващия видеоклип . (10)

 

 

Отчасти защото световната общност е добре запозната с медицинския хабизъм и добре познава лошите данни на медицинската етика, Всеобщата декларация за биоетиката и правата на човека разработи международни стандарти относно правото на информирано съгласие за превантивни медицински процедури като ваксинация.

Международната общност е добре наясно, че фармацевтичната индустрия допуска грешки и винаги е нащрек за хора, подложени на тест.

В декларацията се посочва, че хората имат право на човек да се съгласи на всяка превантивна медицинска намеса като ваксинация.

Член 3 - Човешко достойнство и права на човека

1. Човешкото достойнство, правата на човека и основните свободи трябва да се спазват изцяло.

2. Интересите и благополучието на индивида трябва да имат предимство пред единствения интерес на науката или обществото.

Член 6 - Съгласие

1. Всяка превантивна, диагностична и терапевтична медицинска намеса трябва да се извършва само с предварително, безплатно и информирано съгласие на съответното лице, основаващо се на адекватна информация. T

когато е подходящо, съгласието трябва да бъде изрично и може да бъде оттеглено от заинтересованото лице по всяко време и по каквато и да е причина, без недостатък или предразсъдъци. (11)

Чистата вода, канализацията, промиването на тоалетни, охладените храни и здравословните диети са направили и все още правят много повече, за да защитят човечеството от инфекциозни заболявания, отколкото всяка ваксинална програма.

Лекарят и ваксинната индустрия са узурпирали кредит, който с право принадлежи на водопроводчици, електротехници, пясъчни кучета, инженери и градоустройства.

Поради тези причини политиците на всички нива на управление трябва да защитават правата на човека и личните свободи на хората да се откажат от ваксинните програми чрез изключения.

Умренията на медицинската общност никога няма да изчезнат. Политиците трябва да знаят, че ваксините като всички медицински интервенции не са безпогрешни.

Ваксините не са магия. Всички имаме различна податливост на болести. Човешките същества не са един размер, който отговаря на всички.

През 1918-19 ваксинната индустрия експериментира върху войници, вероятно с катастрофални резултати.

През 2018 г. ваксинната индустрия експериментира с кърмачета всеки ден. Графикът на ваксините никога не е тестван, както е даден.

Резултатите от експеримента са в: 1 на 7 американски деца е в някаква форма на специално образование и над 50% имат някаква форма на хронично заболяване. (12)

През 1918-19 г. не е имало проследяване на безопасността след доставяне на ваксини.

През 2018 г. практически няма проследяване на безопасността след доставяне на ваксина.

Кой точно ви е дал онзи грипен удар при Rite Aid? Имате ли техния номер на служителя в магазина, ако нещо се обърка?

През 1918-19 г. няма отговорност пред производителя за наранявания или смърт, причинени от ваксини.

През 2018 г. не се носи отговорност за производителите на ваксини за наранявания или смърт, причинени от ваксини, която беше официализирана през 1986 г. (13)

През 1918-19 не е имало независими следователи, които да оспорват официалната история, че „Испанският грип“ е някаква мистериозна болест, която падна от небето.

Подозирам, че много от онези от института Рокфелер знаеха какво се е случило и че много от лекарите, които прилагаха ваксините на войските, знаеха какво се е случило, но тези хора са отдавна мъртви.

През 2018 г. фармацевтичната индустрия е най-големият донор на кампании на политиците и най-големият рекламодател във всички форми на медиите, така че не се е променило много за 100 години.

Тази история вероятно ще бъде игнорирана от масовите медии, защото заплатите им се изплащат от фармацевтичната реклама.

Следващия път, когато чуете някой да казва „ваксините спасяват животи“, моля, не забравяйте, че истинската история за цената / ползата от ваксините е много по-сложна от техния слоган с три думи.

Също така не забравяйте, че ваксините може да са убили 50-100 милиона души през 1918-19.

Ако е вярно, тези разходи надвишават всяка полза, особено като се има предвид, че водопроводчиците, електротехниците, пясъчните кучета и инженерите вършат и продължават да вършат истинската работа, която намалява смъртността от болести.

Ваксините не са магия. Правата на човека и биоетиката са от критично значение .

Политиците трябва да разберат историята на медицинските хабриси и да защитават правата на човека и родителите, както е описано в Общата декларация за биоетиката и правата на човека.

Авторско право FirstFreedoms.org . Препечатано с разрешение








Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742840
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031