Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2020 19:57 - Коронавирус, или Световният Икономически форум – фактическата видима платформа на Световното Правителство на Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред!
Автор: sthamanuviro Категория: История   
Прочетен: 1732 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 15.05.2020 12:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Световният Икономически форум – фактическата видима платформа на Световното Правителство на Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред!

 

От 1992 година насам, вече 28 години, авторът разпространява знанието кои сили и с какви средства управляват Света, както и разобличава скритите от Обществения поглед заговорнически дела на Тайната Ложа на Илюминатите, наричана също Криптокрация, чиито планове за Световно господство се осъществяват от верните й слуги – Масонските Ложи, Розенкройцерите и всички останали Окултни Ордени и секти на Древните Мистерии. През последните 5 години на бял Свят се появиха и двата обемни Зететични труда: Книга Първа и Втора Зететична Книга, написани и разпространявани от автора, съдържащи есенцията на десетилетните му изследвания върху начините за контрол над Човечеството и робското бъдеще, отредено на всички нас от Господарите на Цивилизацията. За съжаление, изследователите на деянията на Властващите тъмни сили, винаги са били обявявани за „Конспиративни теоретици“ и Обществото е насъсквано от масмултимедийния слугинаж на Илюминатите, не само да ги осмива, но ожесточено да им се противопоставя, за да може поробителският план да бъде скришом инсталиран, без да бъде забелязан от тълпата, изпаднала в транс пред телевизорите и мобилните устройства.

Но въпреки всичко, само допреди месец, авторът все още се самозаблуждаваше, че Човечеството има пред себе си поне десетина години, за да провиди действителността през пелената от лъжи, да се осъзнае и да се освободи от капана на подготвяната от столетия демонична робия.

Уви! Вече е твърде късно! Тиранията на Постхуманизма, или Новия Световен Ред, вече настъпи! Най-ужасяващата робия, която въображението може да обрисува е вече факт!

И това не го казва някакъв си „Теоретик на Конспирацията“, а това е описано в официалния уебсайт на СВЕТОВНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ и всеки, който има дързостта да влезе и да се абонира за него ще го прочете 

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ИЗСЛЕДВАНЕ В УЕБСАЙТА!

image


МИР и ЛЮБОВ!

3-ти Април 2020 година

 

СТАМАТ












Гласувай:
4


Вълнообразно


1. oia - Прекрасна статия. Поздрави !!!! ...
03.04.2020 22:35
Прекрасна статия. Поздрави !!!! Но---всичко описано касае хоризонтала, което означава, че достатъчно са се защитили в чисто земен аспект. Имат проблем с вертикала. Замислената им схема с коронния вирус и рецесията с цел смазване на психика и насочване на мисловна дейност--просто не сработи. Смятаха, че са завзели достатъчно земно пространство, за да се извърши един акт, който е подготвян столетия. Е, просто не се получи. Сега започва един друг процес, който е извън контрола на Давос и всякаквата пасмина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393420
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168