Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2020 21:18 - „Хората изскочиха от църквата и видяха в небето кораб с мъже на борда“ - Герваза от Тилбъри, 1211 г.
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 682 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.03.2020 21:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  „Хората изскочиха от църквата и видяха в небето кораб с мъже на борда“ - Герваза от Тилбъри, 1211 г.

image

Публикуван Преди две седмици 

На12 март 2020 г.

от Арджун Валяimage




https://www.collective-

image


НАКРАТКО
  • Фактите:

    През 13-ти век от Англия през 1211 г. Герваза от Тилбъри, летописец на исторически събития и странно, необяснимо явление, документира това, което изглежда е възможно среща с „хора“ от „другаде“.

  • Отразяват върху:

    Били ли сме „гледани“ от самото начало?

Снимка по-горе:  Чудото на снега  от Масолино да Паникале

Днес процесът на разкриване на „НЛО“ изглежда се развива доста бързо и на много хора е ясно, че „Има сериозна възможност да ни посещават и да бъдат посещавани от много години от хора от космоса, от други цивилизации, според лорд Адмирал Хил-Нортън, бивш началник на щаба на отбраната, 5-звезден адмирал на Кралския флот, председател на Военния комитет на НАТО.

В края на деня, ако погледнете в темата и извършите любопитни изследвания, ще откриете, че „Има много доказателства, че имаме контакт с нас, че цивилизациите ни посещават от много дълго време“, според до д-р Брейн О"леар, астронавт от НАСА, професор по физика в Принстън.

Имаме не само изявления от високопоставени военни служители, астронавти, академици, изследователи, подаващи сигнални сигнали и други, но имаме радари за проследяване, електрооптични данни, снимки, снимки под формата на официална разсекретена документация и др. Съвсем ясно е, че нещо се случва, но за всеки изследовател на НЛО, който се е потопил дълбоко в тази тема, също изглежда съвсем ясно, че този феномен не само се документира днес, но е документиран от много дълго време. И сега за първи път се случва масово покритие и допускане на НЛО.

Има много примери за добре документирани случаи, а един голям от древния свят идва под формата на латински пасаж от девети век, който хиляда години по-късно все още вдъхновява творбите на множество изследователи на НЛО по целия свят.  Liber contra insulam vulgi mneionem е името на документа.

В този документ архиепископът на Лион се оплаква от упоритото вярване на френското селячество относно „определен регион, наречен Магония, откъдето идват кораби в облаците“. ( НЛО за ума на 21 век )

Колко увлекателно е това твърдение? „Откъде идват кораби в облаците“  предвид факта, че този пасаж е от девети век. Наистина невероятно казано най-малко.

Според поверието, обитателите на тези съдове „биха пренесли в този район онези плодове на земята, които са унищожени от градушка и буря: моряците плащат награди на магьосниците на бурите и сами получават царевица и друга продукция.“ Архиепископът дори каза, че трима мъже и жена, които твърдят, че са „паднали от същите тези кораби“, са били убити с камъни, събитие, на което той лично е бил свидетел. ( НЛО за ума на 21 век )

Друг пример идва от 13 век, от Англия. През 1211 г. Герваза от Тилбъри, летописец на исторически събития и странно, необяснимо явление, пише това:

Случи се в района на Клоера, една неделя, докато хората бяха на Маса, чудо. В този град има църква, посветена на Свети Кинарус. Страхотно е, че котва беше паднала от небето, с прикрепено към нея въже и една от димовете, хванати в арката над Църквата. врата. Хората се втурнаха от църквата и видяха в небето кораб с мъже на борда, плуващ пред котвата на котвата, и те видяха човек да скочи зад борда и да скочи надолу към котвата, сякаш да го освободи. Изглеждаше, сякаш плува във вода.Фолкът се втурна нагоре и се опита да го хване; но епископът забрани на хората да държат човека, защото това може да го убие, каза той. Човекът се освободил и побързал към кораба, където екипажът прерязал въжето и корабът отплавал от поглед. Но котвата е в църквата и съществува оттогава като свидетелство. ( НЛО за ума на 21 век )

Друго събитие от древността, което изглежда е популярно сред изследователите на НЛО, идва от Нюрнберг, Германия, събитие, документирано в печатницата, проведено през 1561 г. На този ден в небето се появиха редица „цилиндрични предмети“. След това от обектите се появиха малки кръгли предмети и дискообразни предмети, които бяха червени, черни оранжеви и сини. По-долу е изображение на дисплея на Ariel, който беше отпечатан.

image

Очевидно обектите започнаха да си взаимодействат помежду си и както съобщава пресата, започнаха да се „бият помежду си“. Това наистина ли се бореше? Или просто възприемана битка? Кой знае. След около час от тези взаимодействия обектите очевидно започнаха да се запалват и всички те паднаха на земята, където се разпаднаха и изчезнаха.

Въпросът е, че тези истории не липсват от нашето минало и феноменът не само се документира днес, което изглежда става все по-ясно за масите с всяка година, но и е добре документирано в древността.

Ако се интересувате от откриването на още примери, горещо препоръчвам „Чудесата в небето“, публикувани от д-р Жак Вале и Крис Обек.

Тяхното строго научно настояване позволява на Вале и Обек да запазят най-предизвикателните и интересни аспекти на тези събития, без да се разсейва преждевременната ангажираност с някаква конкретна интерпретация. Желанието за комбиниране на документални изследвания, основата на науката за хуманитарните науки, с физическите и астрофизичните знания е рядкост. " - професор Дейвид Хъфърд, Медицински колеж в Пен, и катедра по религиозни изследвания, Университета на Пенсилвания.

image

The Takeaway

Съвсем ясно е, че явлението, с което се занимаваме, каквото и да е и каквото и да представлява, не е нищо ново, но всъщност е доста старо. Изглежда, че тези обекти са около, може би дори по-дълго, отколкото ние успяхме да ги документираме.

Кой знае каква може да е природата им, но едно нещо изглежда сигурно, ако имаше някакъв вид злонамерени намерения, вероятно нещо от това естество вече би се случило. Тогава явлението беше загадка и остава загадка и част от това се дължи на масовото прикриване на тази информация. Като се има предвид, той е изучаван на най-високите нива на управление и секретност в продължение на няколко години, това, което "знаехме" в миналото, най-вероятно не се сравнява с това, което знаем сега, въпреки факта, че все още можем да знаем много малко.

Последиците от този феномен са изключително огромни, поради което неговото разкриване се разгръща бавно и защо ние като изследователи на НЛО и гражданин трябва да сме предпазливи от дезинформацията, която порази полето днес.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39945176
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930