Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2020 16:41 - Хитлер НЕ е бил контролирана опозиция (част 1)
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.01.2020 16:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Хитлер НЕ е бил контролирана опозиция (част 1)

 29 декември 2019 г. благородник 

http://www.renegadetribune.com/hitler-was-not-controlled-opposition-part-1/?fbclid=IwAR05XYZcAhftudlHJjJqcEEqCDGSgJeaSC_CACZJd6b4acy_IMwVxaoxBPM

Забележка - „Хитлер не беше контролирана опозиция“ са поредица от блог публикации, които развенчават твърденията (лъжите) на International Jewry и техните много пълномощници, че Хитлер е бил контролиран опозиция.  Тези публикации ще бъдат премахнати седмично за период от приблизително 6 седмици . Поради неотложността на извеждането на съобщението, съдържанието идва от много неименувани и непозовавани източници и някои допълнителни сведения от Noble. Обратната връзка в секцията за коментари от сериозни проучени и просветени читатели със сигурност ще бъде оценена.

Международното еврейство ще направи всичко по силите си, за да дискредитира Хитлер и да унищожи всяко знание за икономическото и социалното чудо, създадено от националсоциализма в Германия. Именно поради тази причина Хитлер днес се определя като олицетворение на злото. "

Ако Хитлер наистина беше просто еврейски агент на Ротшилд, нямаше да му се наложи да лъже все повече да осквернява името си, да хвърля ревизионистите на Холокоста в затвора, да харчи милиарди за холивудски „нацистки“ филми, „нацистки“ документални филми и книги за „ нацисти ". Също така няма да има нужда да закривате малки акаунти в YouTube, които възхваляват работата му.

Хитлер беше истинската сделка! Той имаше 99-процентов рейтинг на одобрение. Германците са били може би най-интелигентните хора на планетата по онова време. Вие просто не можете да заблудите всички тези хора; и не само германският народ, толкова много други националности се присъединиха към Германия и националсоциалистите в техните борби срещу международното еврейство.

Немците никога не са обръщали Хитлер, с изключение в по-голямата си част на някои предатели в аристокрацията. Дори когато войната вървеше много зле и германският народ страдаше изключително много, тяхната лоялност все още беше там.

Предупреждение: Донякъде контролирайки областта на „Теорията на конспирацията“ и „Новата ера“, международното еврейство може да управлява разказа за Втората световна война и Холохоакса. Работи до известна степен, но сега приливът се обръща и „разкриването“ се случва чрез документални филми като „Hellstorm“, „The Greatest Story Never Told“ и безброй про-бели и пронационални социалистически блогове, видеоклипове, меми и т.н. . В момента се правят големи опити да се спре „свободната реч“, за да се предотвратят по-нататъшни течове в еврейската „матрица“.

Внимавайте с „популярните“ вратари; теоретици на конспирацията и изследователи, които говорят умни полуистини, хора като Алекс Джоунс, Джим Кондит-младши, Джим Марс, Юстас Мълинс, Джордан Максуел, Джеймс Корбет, Дейвид Айк, Джордан Питърсън, Антони К. Сътън, Кристофър Джон Бьеркнес и др. . Някои от тях може да извикат „евреите“, други ще извикат „Ротшилдови“, „Глобалисти“, „Ционисти“, „Илюминати“, „Хазари“, „Събатеани“, „Йезуити“ и т.н., но какво Общото за всички тях е желанието им да разпространяват информация за Хитлер и националсоциалистическа Германия, казвайки на аудиторията си, че Хитлер е контролирана опозиция, собственост на световните банкови сили.

Междувременно големият слон в стаята, който вратарите няма да „коментират“, е фактът, че NSDAP елиминира нуждата от лихварство, извършва международна търговия без нужда от пари, обиколи глобалната централна банкова система и арестува & публично изложи Rothschilds & Freemasons. Това не беше „Теория на конспирацията“! Това е пропуснат факт!

Хитлер беше върхът на копието, но именно германският народ под формата на националсоциалистическа държава и европейското народно „пробуждане“ наистина изплаши международното еврейство. Те (еврейството) създадоха демонизирания образ на „Хитлер“ като техен сламен човек и пуснаха „Адска буря“, немски холокост върху невинните хора от Третия райх. Не позволявайте на вратарите да ви връзват. Прекарайте полуистините и проучете нещата за себе си.

Превръщането на Адолф Хитлер в агент, контролиран от евреи, е блестящ заговор от Международното еврейство, което да отклони новодошлите от изучаването на истинската история и произхода на националсоциализма.

Едно просто обвинение, като „Хитлер е бил евреин“ или „Хитлер е агент на Ротшилд на илюминатите“, може лесно да прогони търсещите истината и да ги отклони обратно в еврейската „матрица“, в царството на контролираната от евреите „Конспирация“ & "New Age" теории в Интернет. "

Международното еврейство чрез силата на медиите и притежанието им над академични институции за висше образование създадоха илюзията, че са непобедими, а битката за запазване на западната цивилизация е безрезултатна. Представянето на Хитлер като зло и контролирана опозиция в комбинация с Холохоакса е основният им фронт; задържайки цялата къща от карти.  

Ако международното еврейство беше толкова мощно, Западът напълно щеше да бъде във вериги и досега да бъде затворен; няма свободна реч и досега всичките ни оръжия щяха да бъдат конфискувани. Съединените щати все още са силни в момента и се случва европейско народно пробуждане. Императорът не носи дрехи. Битката продължава!

Ако Хитлер е бил марионетка, контролирана от евреи, защо той е изпаднал в толкова много проблеми, за да повдигне немския дух на предците? Защо спря практиката на лихварството в Германия? Международното еврейство би могло да инсталира националистическа марионетка, която с радост би използвала услугите на Централната банка на Ротшилд в Германия.

Защо Хитлер и НСДАП изнесоха много речи и продуцираха филми и книжки, които възпитаха германския народ и света за опасностите на масонството, централната банкова система, заплахата от комунизма (глобализма) и разкриха „еволюционната групова стратегия“ на евреи?

Защо да изгражда отново немския Райх, когато той със сигурност беше на смъртното си легло и марксистките терористи и агитатори навсякъде създаваха хаос, работещи от името на (еврейския)комунистически интернационал, което със сигурност можеше да се излезе от името на ционистите алтернативи (фалшиви знамена) , различни от Втората световна война, да преследват всички евреи в страната Палестина?

Отговорът е, че Хитлер е бил истински патриот на Германия и автентичен национал-социалистически лидер.

Не се заблуждавайте; Международното еврейство, представляващо по-малко от 0,2% от световното население, не може лесно да създаде „Нов световен ред“ с пробудена европейската народна душа.  В края на Първата световна война те имаха своята възможност. Съветският съюз беше под техен контрол, Франция, САЩ и особено Англия бяха съставени, а германската нация беше напълно съсипана с анархия по улиците. Европейската народна душа беше в сън. Международното еврейство обаче загуби своята скорост; Хитлер и НСДАП прекъснаха плановете си и тропаха спящия гигант, който е немската народна душа.

„Крайната игра“ на международното еврейство е „Мощност“; парите и „пророчествата за крайното време“ са само инструмент за тях. Вярно е, че войните правят много пари за международното еврейство; обаче подстрекаването на Втората световна война беше ненужно след Първата световна война. Властта беше тяхна за предприемане, беше само въпрос на време; въпреки това техният опит за германска комунистическа революция беше изненадващо смазан от антимарксистския фрийкорпс и НСДАП беше създаден, за да насочи работниците далеч от болшевишката агитация.

Забележка: Цялото това обвинение „Хитлер е агент на Ротшилд“ става още по-нелепо, когато мислим, че толкова мощна глобалистка кабала би навлязла върху един единствен агент, някакъв вид Джеймс Бонд, който сам ще контролира цялата Германия. Това звучи като „историята“ е написана от еврейски сценарист на Холивуд, а ако Хитлер е агент, то той е най-големият актьор в света, който някога е виждал.

Сигнал: Победителите пишат историята и нито една книга за Хитлер или NSDAP след 1945 г. не може да се вярва. Международното еврейство има неограничен запас от пари, за да плаща на авторите, за да разкажат историята на победителите; и не се срамуват да лъжат за това и да се позовават на други, които лъжат за това.

 

По-долу са някои опровержения, които ще опровергаят общата антихитлеровска пропаганда ...

-В такава и такава книга, професор така и така, от такъв и такъв, този и онзи университет ... разкри, че Хитлер бла ... бла ...

За лесно впечатляващите историци на боклуци, цитиращи неприбран (еврейски) боклук и слухове на други боклуци „авторитетни” историци, може да звучат като изявление за достоверност; но не е така.  Глупаци, цитиращи глупаци в безкраен кръг, не доказват нищо. Данните за събиране на череши за изпълнение на техните собствени цели само ще убедят мързеливите хора, които не правят собствени изследвания.

В един момент човек трябва да представи истински емпирични доказателства, като „оригинална документация на източници“, „утвърдени показания“, „множество достоверни свидетели“ и „физически артефакти“, за да подкрепи обвинението. Не виждаме нищо от това, когато критиците демонизират Хитлер и НСДАП.

Търсете документални доказателства, емпирични доказателства, физически артефакти, валидирани свидетелства, факсимили на документи и др. Особено внимавайте, когато търсите „факти“ от еврейски източници; те имат голям интерес да защитят „еволюционната групова стратегия“ на своите племена и прибягват до „лъжи“, ако е необходимо.

Забележка: Много предатели в рамките на германската аристокрация, заедно с хора, които са били вътрешно противопоставени на Хитлер, като Ото Щрасер, и бивши германски офицери, които са били измъчвани и заплашвани семейства, са били готови да разказват „лъжи“ за Хитлер и НСДАП. Това ненадеждно свидетелство се продава като „доказателство“ днес.

 

-Хитлер беше съучастник в подпомагането на евреите, като освободи барон Луис Ротшилд през 1939г.

Имайте предвид, че Хитлер закри германския, френския и австрийския клон на Къщата на Ротшилд и конфискува парите им. Освен това той позволи пускането на основната кинорежисура „Die Rothschilds Aktien Auf Waterloo“, която разкриваше предателствата на семейството и банковите схеми в Европа.

По отношение на барон Ротшилд германците от националсоциалистите получиха плащане в размер на 21 000 000 долара за освобождаването му. Смята се, че тази сума е било най-голямото плащане на откуп в историята за всеки индивид.

Хитлер иска мир, за да изгради национал-социалистическата Германия до най-пълния си капацитет; той не искаше да провокира война с международното еврейство, която да доведе до 3-фронтова война с Великобритания, Франция и Русия и вероятно да доведе американците. Барон Ротшилд беше пазарен чип.

 

- Ранният възход на Хитлер беше финансиран (създаден) от базирани в Лондон и Ню Йорк Големи банкери, като Schroder Bank, шпионски майстори и дълбоко държавни оперативни лица, като Allen Dulles Brothers (OSS), както и големият бизнес в Германия. Хитлер очевидно беше контролирана опозиция.

Няма квитанции, които да свидетелстват за това. Разписките показват, че парите на Хитлер идват от германски бизнесмени, които се страхуват от комунистическото поглъщане, руските емигранти, роялистите, избягали от болшевиките, редовни членове на партията, недоволни ветерани и привърженици на НСДАП. Дори ако няколко долара от еврейски източници намериха място в каси на NSDAP, можете да сте сигурни, че той е минимален и със сигурност е предназначен като начин за хеджиране на залози, както винаги International Jewry, финансира и двете страни на всеки конфликт. В настоящия момент може би еврейското финансиране може да бъде предоставено на опозицията на Хитлер (Щрасер) в партията NSDAP.

Ако беше вярно, което досега доказателства доказва, че не е, че Хитлер е получавал лични финанси от евреите, историята показва, че той със сигурност е „надхитрил еврея“ и използва тези средства за насърчаване на про-бяло националсоциалистическо политическо движение, което ще продължи да расте, въпреки всички опити да го мачкаме.

Ако националсоциалистическата Германия получи заеми, както се твърди, тези големи банки със сигурност „не“ контролираха политиките на Германия, както личи от добре документираните действия, предприети от NSDAP за издигане на германския народ от финансова и социална разруха.

Всичко това (претенции за финансиране на „Голямо банкиране“ на Хитлер) звучи като история за холокост (измама)… Много от тях, „Те направиха това и онова тайно, но знаем, че са го направили.“, Като нищо не отговаря на твърденията на твърденията. ”-Анонимен коментатор на блога

Историк, Хенри Ашби Търнър, той написа книга през 1985 г., наречена „Германският голям бизнес и възходът на Хитлер. В книгата си той показва колко малък бизнес има общо с възхода на NSDAP и Търнър доказва с разписки, че най-голямата част от набирането на средства от националсоциалистическата партия е членство, а продажбите на „Mein Kampf“ осигуряват на Хитлер a постоянен източник на доходи.

Забележка: Продажбите на "Mein Kampf" по-късно ще превърнат Хитлер в милионер.

Забележка: Хенри Форд не предостави финансиране на NSDAP, противно на популярния мит.

Забележка: Всяка година се провеждаха обширни финансови разследвания на Хитлер по версията на IRS на Германия и благодарение на всички опити да го унищожат тогава, сега знаем, че доходите и транзакциите на Хитлер бяха чисти.

Забележка: Франц фон Папен, германският държавник и дипломат, който играе водеща роля в подпомагането на Хитлер да стане германски канцлер през 1933 г., беше много загрижен, че комунистите ще превземат Германия и ще съсипят големия бизнес.

Най-цитираният източник за историята, че еврейските банкери проправиха пътя на Хитлер, е „Тайните поддръжници на Хитлер“, за които се твърди, че са писани от еврейски банкер, наречен „Сидни Уорбург“.

Нямаше Сидни Уорбург! Но тези, които всъщност четат фалшивата (фалшива) книга, ще установят, че неизвестният автор казва себе си, за разлика от това, което хората мислят, че еврейските банкери не са финансирали Хитлер. Вместо това в книгата се твърди, че някои непослушни нееврейски банкери са го направили. Но дори това не е вярно.

Друга точна оценка от Джеймс Пул в „Кой финансира Хитлер“, абсолютно опровергава легендата, че големите банкови или индустриални интереси играят съществена роля за финансирането на Хитлер. Изследването на басейна отново показва, че по-голямата част от парите на Националсоциалистическата партия идват от малки вноски и продажби на литература.

„Книгата на басейна всъщност е много правдива и напълно разсейва твърде неточните слухове за Хитлер да се финансира от международни банкери. Гледах видео на Антони Сътън и можех да гледам само малко. Той дори не знае историята на Третия райх Той просто вярваше на всичко, което му беше казано в гимназията. ”- Анонимен коментатор на блога

Никой Ротшилд не подкрепи Хитлер. Това е мит! Един банкер, практикуващ християнин с еврейски произход от една четвърт, беше казан от един източник, предавайки слух, че е дарил пари на Хитлер. И това е. Единственият еврейски банкер, за който се знае, че е давал пари на който и да е националсоциалист, го е дал на елементи в НСДАП, братя Щрасер, които се опитваха да спрат Хитлер.

Мнозина смятат, че Антони Сътън „доказа“ в „Уолстрийт и възходът на Хитлер“, че контролираният от Рокфелер Стандард Ойл финансира Хитлер. Въпреки това, в своята книга Сътън категорично казва: „Standard Oil явно не финансира присъединяването на Хитлер към властта.“

Забележка: Немците купуват патента и лиценза от Standard Oil за производство на тетра 4 гориво, те не получават пратки от Рокфелер в Ню Джърси.

Някои цитират книгата на Сътън като доказателство, че семейство Буш, с банковите интереси на Хариман, финансира Хитлер. Всъщност Сътън казва само, че Хариманс, подобно на много американски финансови групи, е имал връзки с корпоративните интереси в Германия. И заключава, че това „не подсказва, че хариманите пряко са финансирали Хитлер.“ Той изобщо не споменава семейството на Буш.

Сътън не може да обоснове еврейската „теория на конспирацията“ и твърди, че възходът на Хитлер е бил лично финансиран от международното еврейство. Очевидно беше предубеден в измамните си опити да напише „авторитетна“ антихитлерова книга. Сътън вярваше, че демокрацията е най-добрият тип управление и за да направи това, той трябваше да дискредитира националсоциалистическото икономическо и социално чудо, постигнато от НСДАП.

Друг проблем с „изследването“ на Антъни и много други критици като него е, че той почти не разбира какво е националсоциализмът и го обърква с други форми на политически идеологии, които включват в тях термина „социализъм“.

Предполага се, че германският "голям бизнес" е играл ключова роля в създаването на Третия райх. Това твърдение почива на автентичността на мемоарите на някои ключови личности, които или са участвали или са били свидетели на възхода на Хитлер на власт от непосредствена близост. Може би двамата най-важни бяха Рурският индустриалец, Фриц Тисен и прессекретарят на Хитлер Ото Дитрих.

Тисен, чието презрение към Ваймарската република го накара да подкрепи НСДАП на Хитлер още през есента на 1923 г., дълго време се смяташе за един от най-важните източници на средства. Неговите мемоари, които са написани с призраци, са използвани от историците, за да обосноват тясната връзка между големия бизнес и националсоциалистическото движение от най-ранните му дни. Възникват обаче въпроси относно автентичността на мемоарите. Спомените на „Kampfzeit” на Ото Дитрих от 1934 г. също са по-пропагандистки, отколкото съществени.

Следователно не мога да кажа нито, че външната политика, нито икономическата политика са от първостепенно значение. Разбира се, на хората му трябва бизнес света, за да живее. Но бизнесът е само една от функциите на този политически орган, чрез който се гарантира съществуването му. Но преди всичко същественото е отправната точка и това са самите хора. ” -Хитлер

Подходът на Хитлер към големия бизнес по време на ранния му възход, в действителност беше опит да ги неутрализира и да не попречи на лидерите му, на които той се довери, активно да застанат зад NSDAP или да използват финансовите си средства за неговата партия .

Германският голям бизнес нямаше почти нищо общо с ранния успех на NSDAP. В републиканска Германия общността на големия бизнес беше слабо организирана, политически неефективна група по интереси, която беше обединена предимно от противопоставянето си на нарастващата заплаха на съвременната социална държава. Неговите политически отношения бяха главно с т. Нар. Буржоазни партии на центъра и на дясното, DVP (Deutsche Volkspartei), DDP (Deutsche Demokratische Partei) и DNVP (Deutschnationale Volkspartei).  Въпреки това, общото пренебрежение на големия бизнес имаше към републиканската форма на управление, която застраши привилегированата позиция, която някога заемаше при несъществуващия императорски ред (монархия),изключи всеки сериозен опит да се използва системата в негова полза, система, при която „гласовете, а не парите“ бяха определящият фактор за политическия успех.

В тази среда NSDAP беше само една от много политически партии, които големият бизнес смята за финансиране. Поради антикапиталистическите икономически политики на NSDAP, очевидни след обявяването на 25-точковата програма от февруари 1920 г., общността на големия бизнес никога не е била в състояние да се примири с отпускането на повече от половината подкрепа и това неизменно е било тактически, а не идеологически характер. Това недоверие към една партия, която изглеждаше по-често, отколкото не готова да застане настрана с радикалните леви по важни социални и икономически въпроси, стана толкова натрапчива, че дори и силният антимарксизъм на НСДАП и желанието му да привлича подкрепа за националните ценности не биха могли да преодолеят то.

Може да е вярно, че различни приноси идват от големи бизнесмени и въгледобивната промишленост, като Фриц Тисен, берлинският производител Ернст фон Борсиг и изпълнителният директор на въглищата в пенсия Емил Кирдорф, но въпреки твърденията за обратното, те никога не са били критичен източник на финансиране.

Повечето от средствата на NSDAP са получени от самата партия; членски внос, застрахователни премии, безлихвени заеми и постъпления от портата от многото масови митинги, които партията проведе.

След парламентарния пробив през септември 1930 г. продажбите от „Mein Kampf” скочиха, осигурявайки на самия Хитлер постоянен източник на доходи. А по време на депресията доброволческият труд, даден от партийните активисти, помогна за облекчаване на последиците от все по-суровите икономически условия.

NSDAP беше прототипична „местна“ политическа организация, която можеше да се разшири и просперира през период, в който повечето от буржоазните партии претърпяха сериозна загуба на подкрепа. Единствено Комунистическата партия можеше да сравнява в това отношение и тя никога не привличаше масата след НСДАП.

Дори агентът на Ротшилд, Хджалмар Шахт, призна в Нюрнберг, че възходът на Хитлер на власт е на първо място. Шахт не се е позовавал на еврейски пари тайно за довеждане на Хитлер на власт. Той говори за несправедливостите на Версайския договор, които вбесяват повечето германци от онова време, много лошото икономическо положение на германските граждани и германската държава, още по-лошо след икономическия крах през 1929 г., много ефективната националсоциалистическа пропаганда, неспособността на всички предшестващи правителствата да разрешават ежедневните проблеми на средните германци и твърде суровата политика на чуждите страни към Германия по това време. Всичко това донесе много гласове на Националсоциалистическата партия и превърна партията на Хитлер в неизбежна тогавашна политическа сила в Германия.

По този начин в тези условия „хитлер“ непременно трябваше да се появи в Германия по-рано, отколкото по-късно. Нищо изненадващо! Не е необходимо да се измислят „плотери, действащи зад кулисите“, за да се обясни това. По-малко отчаяните ситуации създават подобни режими и партии се появяват и в други места на Европа.

Забележка: Целта на Хитлер беше все по-силно да потиска и по този начин да притиска финансово чуждестранните банки, докато те вече не бяха в състояние да съществуват и трябваше да се преместят извън Германия; същата политика, която използва за насърчаване на еврейската емиграция и закриването на бизнеса.

Забележка: NSDAP не е получил толкова индустриално или банково финансиране преди 1933 г., както братята Щрасер, социалдемократите (СПД) или дори националистическата партия на Хугенберг. Причината, поради която Хитлер и НСДАП никога не са получавали едно и също ниво на финансова или морална подкрепа в началото, е трикратна: (а) индустриалистите и много Юнкерс не се доверяват на Хитлер предвид неговата социалистическа позиция по много въпроси; (б) повечето индустриалци и Юнкерс не са били заплашени достатъчно финансово, за да подкрепят революционна партия като Хитлер, тъй като те все още са били доволни от статуквото; и (в) те се подиграват с антиеврейската позиция на Хитлер.

Забележка: За да обобщите; предполагаемото „финансиране по чудо“ от 1931 г. изобщо не било чудо; тя идваше от германските въглищни компании, а не от Сидни Уорбург, а по-голямата част от парите на NSDAP идваха от самата партия; застрахователни премии, мита, такси за говорене и др. Игър Фарбен беше подкрепен от Брунинг, а не от Хитлер. Канцлерът Шлайхер, подкрепен от Пол Силбърбърг и други пари на индустриалните големи пари, заговорничи с Ернст Ром за план за включване на СА в германската армия и по този начин предаде Хитлер.

Забележка: Не забравяйте да разгледате безплатната електронна книга от 1100 страници „Битката за запазване на западната цивилизация (Европейска народна душа срещу еврейското надмощие), представена от The Noble Protagonist.  http://www.battleforthewest.com/

  •  Пет начини, основани на доказателства за повишаване на тестостерона
  • Какво може да се обърка? FDA казва, че тютюнът сега е незаконен за лица под 21 години

Също може да харесате

image

Скот Робъртс: Няма да е дълго  9 октомври 2016 г. 

image

Homocide  17 юли 2017г 

image

Коз  17 ноември 2016 г. 





Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39749711
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031