Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2019 08:44 - Хенри Маков: Борман доставя нацистки уран за американски атомни бомби
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 464 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.11.2019 08:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Хенри Маков: Борман доставя нацистки уран за американски атомни бомби

Книгата „Критична маса“ документира как тези компоненти на нацистките бомби са били използвани след това от проекта на Манхатън, за да завършат както урановата бомба, паднала върху Хирошима, така и плутониевата бомба, паднала върху Нагасаки.

от  VT редактори  - 10 октомври 2019 г.

  https://www.veteranstoday.com/2019/10/10/henry-makow-bormann-supplied-nazi-uranium-for-us-atom-bombs/

https://www.henrymakow.com

Запечатан в цилиндри, „облицовани със злато“, беше 1,120 паунда обогатен уран с надпис „U235“ делящия се материал, от който са направени атомни бомби

Доказателството, че Мартин Борман е агент на илюминатите, а Втората световна война е чарада, е че той е уредил прехвърлянето на напреднала нацистка технология в САЩ в края на Втората световна война.

Борман беше банкерен агент на кабалистите, който развали нацистките военни усилия . Хитлер го защити. И двамата мъже бяха германски предатели.

Втората световна война е създадена, за да унищожи Стария ред и да направи път на Новия. Илюминатите са жертвали 60 милиона души на своя бог Сатана. Човечеството е сатанически обладано от кабализма.

ТРАНСФЕРЪТ НА ТЕХНОЛОГИИ БЕШЕ РАЗКРИТ В КНИГАТА „  КРИТИЧНА МАСА“  (1998 Г.) ОТ КАРТЪР ХИДРИК. КНИГАТА ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН Е ИГНОРИРАНА ЗАРАДИ НЕУДОБНАТА СИ ИСТИНА.

Също така, Хидрик, щателен изследовател,  не подчерта значението на своите открития,  както имам. Вместо това той се съсредоточи върху детайлите на производството на американски атомни бомби, движенията на Борман, бордовия дневник на U-234 и др., За да докаже своето дело.

image
Киркус предоставя отлично обобщение на книгата на Хидрик: 

Коренно ревизионистичен поглед към надпреварата за атомната бомба по време на Втората световна война.

„Според общоприетата история, Съединените щати бяха първата държава, която откри атомна бомба и в резултат спечели войната срещу силите на Оста. Авторът на Хадрик обаче твърди, че правителството на САЩ всъщност не е било в състояние да произведе или достатъчно обогатен уран, или спусковият механизъм, необходим за напълно функционално устройство.

imageПовече от 126 000 барела с ядрен материал лежат гниещи 2 000 фута под земята в солна мина близо до Хановер, Германия. Слухът твърди, че останките на ядрени учени, които са работили по нацистката програма, също са там, облъчените им тела са изгорени тайно от мъже от СС, заклели се в тайна.

Освен това той казва, че Германия на Хитлер има достатъчно уран с бомба, но в крайна сметка взе изчислено решение, че не е в най-добрия й интерес да го използва, тъй като би рискувал еквивалент на 2 милиарда долара от това, което е в най-добрия случай Здравей Мери минава.

Вместо това, пише авторът, Германия възнамерява или да използва завършената бомба като лост в преговорите, или да я предаде на Япония. Авторът твърди, че [заместникът на Хитлер] Мартин Борман направи опит да сключи сделка с Япония, но в крайна сметка тайно уреди да предаде материалите на САЩ.

Накратко, тази книга твърди, че Америка е загубила надпреварата във въоръжаването и без технологичния трансфер на Германия последствието може да е по-мощен Съветски съюз.

В това трето издание на книгата си Хидрик се обръща към критиките, че ако сметката му е вярна, щеше да има огромни количества остатъчен уран, въпреки че никоя никога не е открита. Но всъщност, според него,  са открити 126 000 барела , което допълнително потвърждава тезата му.

ТЕОРИИТЕ НА ХИДРИК СА СЪЩО ТОЛКОВА ПРОВОКАТИВНИ, КОЛКОТО И ЩАТЕЛНИ; ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ, КОИТО СА СЕ ФОКУСИРАЛИ ВЪРХУ ЛИЧНИТЕ СМЕТКИ И ЗАПИСИ В НАЦИОНАЛНИЯ АРХИВ, ТОЙ СЕ СРЕЩНА ЧРЕЗ ЗАПИСИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА УРАН, ТРАНСПОРТНА ДОКУМЕНТАЦИЯ И ДОКУМЕНТИ ЗА МЕТАЛУРГИЧНО ПРОИЗВОДСТВО, КОИТО ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН БЯХА ПРЕНЕБРЕГНАТИ ОТ ДРУГИ.

Последващият разказ се чете като захващаща драма, въпреки че понякога цялостният темп на историята е стимиран от дълги барокови изречения и спиране на проза. Все пак тази книга е повратна точка в историята на стипендията за атомна бомба и нито едно бъдещо проучване не може да игнорира достоверно нейните убедителни твърдения.

„Рядкост в академичната литература - наистина оригинална книга по дълбоко важна тема.“

ДРУГИ СТОКИ

В допълнение към обогатения уран, U-234 също носеше планове, части и персонал за изграждането на ракети V-4, реактивите на Messerschmidt 262 и дори самолета на стратосфера Henschell 130. (стр. 294)   Проектната скрепка, набирането на нацистки учени,  беше продължение на този трансфер на технологии.

Хидрик казва, че фабриката за каучук Buna в Аушвиц всъщност е била завод за обогатяване на уран. Консумираше повече електроенергия от целия град Берлин и никога не произвеждаше каучук. (72)

image
(вляво, Гьобелс и Хитлер - Шегата е на вас.) 

Той казва, че подводникът заряза Борман в Испания. Цялата операция беше прикрита като трансфер на технологии в Япония. На два японски военноморски аташета на борда беше разрешено да се самоубият, когато им беше казано истинската дестинация.

Хидрик намери архивни доказателства, които доказват съучастието на САЩ и нацистите. САЩ бяха наясно с напредъка на U-234 и защитиха подс. Те знаеха за местонахождението на Борман. (270) Хидрик казва, че ключови документи липсват в архивите, които е посетил.

Хидрик заключава: „За да повярваме, че голяма част от действията, описани в тази книга, действително са се случили, човек трябва да повярва, че правителството на Съединените щати под някаква форма и на високо ниво е в съюзни отношения с Мартин Борман и тези, които участват в неговото бягство.“ ( 269) 

Всъщност бяха. Както при  спасяването на Борман от Берлин от британците , трансферът на технологии се завъртя като обмен за безопасността на Борман (и Хитлер?) След войната. Борман през цялото време беше "съюзник" агент.

Нацистите бяха фалшива опозиция. На върха те работеха за банкерите на илюминатите, които контролират и фашизма, и комунизма.

За кабалистите войната е революционен акт, защото увеличава силата и богатството на банкера, подкопава цивилизацията, убива хората и постига крайната цел: замяна на Бог със Сатана.

Тя е „революционна“, защото върти Реалността на главата си. Злото е добро; лъжите са истината, грозното е красиво и болното е здравословно. Ние бяхме сатанически обладани. 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750670
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031