Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2019 01:20 - Оживялата карикатура на Соросиадата
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 2575 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 17.05.2019 02:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Оживялата карикатура на Соросиадата Бройко в черно държеше за пред камерите лист хартия  формат А4 пред гърдите си с чертеж на самолет. С пъргавината на хищник изненадал жертвата си ,  той сръчно сгъна хартията на "лястовица" ( хартиено самолетче б.а), и с неподозирана ловкост за килограмите контрастираща на дебелашкото му излъчване  ловко " избаца " във въздуха самолетчето  с лекотата на малкото дете от Банкя гълъбите си , което имаше смразяващ ефект върху заобиколилата го тълпа. 
Какво да го правиш , Човек от народа! Старите навици умират трудно. Застиналата,   вцепенена от тази демонстрация на   рефлекси и сръчност на хищник тълпа, бе извадена от вцепенението от иронично напомняне:
- Не летели, а, самоледите за два милиарда и половина не можели да летят, защото били на чертежи? Не летят за ония двете отлево и тоя отгоре с жена му. Да не се бърка с мене. Аз живея сам, като пес на соросиадата, а не живуркам в комунат - поясни председателят в стил стратега Пенев. -  Ние вече и пистата сме направили. Я Боклуков покажете, моле Ви се терасата на Караовчарката ми. За кво сме Ви назначили, а , само да предавата за царството за чудо и приказ и Прабългарите ли, а? Стлави ни стига за тва. Я дайте нещо и за Следбългарите, че много не останаха, по лесно е за отбрана- заповяда Оживялата карикатура на Соросиадата и саркастично добави:

-Не лети " Луфтханза" за съпругата на оня отгоре.  Да не се бърка с мене. Аз с кучки не живея . Живея сам, както казах, като пес на соросиадата, а не в комуна . Те в европа за комунисти не летят. Не возят комунисти.  Не можа да отлети до Испания да ми види имотите, тя, щела да ме смена. Що не я закара мъжът и , нали е летец. ха ха ха парашутист на ония двете отлево.  А на нас и завод ни направиха ... и камерата се насочи към остъклената тераса на министър, на чийто под кооленичили членовете на правителството бутаха колички модели и бучаха :-- бу, бу, бу, бръм, бръм бръм.
-Боклуков, включете в кадър и силоза за ракетата на НАТО , режисира председателят и камерата показва асансьора на вторият човек в държавата на ръба на евросъюза.
Чува се силно чукане на вратата. Показват в кадър оградата.
- Кво сте се разчукали Вие там на тая ограда, да не сте некои бежанци.  И по-леко , че ще я бутнете.  А паре нема. Ще купуваме самоледи да си пазима границата, че оттук прехвърчат бежанци.
- Дошли сме за българско кисело мляко.  Папата ни праща Тва България ли е ?
- Аааа, туристи, значи, . Уплаших се , че сте некои бежанци. Но щом папата Ви праща. Ми влизайте, влизайте, и добре дошли. Насам е празното Черноморие, но работата за камериерки е запазена само за българки, - сгуви главата си в раменете и с поглед на бито куче , с к/о винаги имаше успех пред бабичките Бройко  извинително добавии-  за обслужващ персонал по морето тоже само за българи,  щото ако некой чужденец пребие бежанец или циганин веднага ще стане международен проблем за нарушаване на човешките права. Тези, к/о искате да гласуват Костинброд е натам.

- А къде може да има българско кисело мляко освен в  пампасите а, в България !? Вие лъжици носите ли си или ше ни ги раздатат от Ватикана ? -  завърши гостоприемно Оживялата карикатура на Соросиадата Бройко.




Гласувай:
5



1. radostinalassa - Много хитър тоя евер
17.05.2019 18:07
С тюрките е брат, с индусите е брат, и с чиновниците е брат. Как ли го е направил това дете не знам.
цитирай
2. radostinalassa - Каквото и да напише...
17.05.2019 18:10
все е на първа. Това не е в - к Стършел
цитирай
3. eva666 - !!!! Аман от тъпи парчета!!!! млък за 1 час, ма цветанооо!!!
17.05.2019 20:28
...гош, такъв...семпъл отг да ми дадеш
не очаквах, изв...

айдее сваляй я таззз баба...дрОсла, ямб..
писнаа ни от тва ДоведоНаглоооо!!!
жена над 70...

17.05.19
от: emi1ts
цитирай
4. radostinalassa - eva666 - Не пиша на тебе
17.05.2019 20:44
Чети си твоите постни постове. Кокито е в раздел Политика, той не чатка от история.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3851283
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031