Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2014 17:19 - Разобличаване на мошеничеството с понятието «антисемитизъм»
Автор: varg1 Категория: История   
Прочетен: 704 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.03.2014 17:21


 Какво означава понятието «антисемитизъм»?

 

Понятието «антисемитизъм» предполага наличие на понятие «семитизъм». За «семитизма» енциклопедията не съобщава нищо! Тоест той не съществува! По същата логика, няма и «антисемитизъм»! Съществуват обаче две подобно звучащи понятия: «семитист» и«семитистика». Първото означава изследовател настаро- и новосемитски езици и литература. Второто понятие означава съответната наука. Впрочем, с установяването на това е решен и самия въпрос.

Тук обаче става дума за едно обхващащо целия свят мошеничество посредством обобщаващото понятие «антисемитизъм». На света се пласиране просто евтина долнокачествена стока; зад това се крие цяла една индустрия! В тази брошура ще разясним всичко това в подробности.

Една организирана клика се възползува от инертността и простодушието на мамените, тъй като последните не са в състояние да прозрят лукавщината на тези мошеници. По такъв начин, изобретателите на лъжата «антисемитизъм» правят един огромен гешефт!

Измамниците играят ролята на заслужаващи състрадание преследвани, будейки съчувствието на целия свят. Изключително с маскировачна цел те използуват нищо не значещото и затова водещо до заблуждение понятие «антисемитизъм», а за невидимия враг – понятието«антисемит».

Каква цел преследва тази кампания? Тя е хитроумен способ, чиито изобретатели не се стесняват с помощта на измама и клевети да дискредитират онези, които им се изпречат на пътя. Всички тия действия служат за постигането на една единствена цел – пари! Така, от алчност един мирогледсе превръща във метод за печалба на пари!

За щастие, сред същия този народ има и разумни хора, които отхвърлят подобни методи и даже разказват вицове за това:

       «Един стар и един млад евреин вървят през градския парк във Франкфурт. Над дърветата прелита птичка, цвръква върху тях и отлита. Старият евреин поучава младия: «Проклет антисемитизъм! А за другите те пеят!».

Кой не знае старата и винаги обещаваща успех джебчийска мъдрост: «Дръжте крадеца!» Да, това е рецептата на дребните крадци-джебчии по пазарите! Но когато се касае за «големи суми», то тези мошеници на едро измислят нещо ново. – Принципът обаче остава същия:Крадецът на дребно, за да отврече вниманието от себе си набеждава бързо някой наколо, нямащ и понятие за това. Мошениците от висша класа не се занимават с дреболии; с помощта на пригодения за целта призив «Дръжте крадеца!» – (разбирай «антисемитизъм») те набеждават цели групи и дори цели народи! – Ние ще докажем това!

Как е възникнала измамата с «антисемитизма»? И как тясе проявява в постоянно промянящи се варианти? Защо това мошеничество от толкова голям калибър все още не е разобличено? Да разясним нещата що се отнася до най-грозната дума на всички времена: 

Кои са семити?

 

Съгласно енциклопедията, към семитите се отнасят повечето арабски народи. Кой обаче е противник на тези арабски семити? Ако трябва да бъдем точини, то това са израелците! Нали те от дълго време водят унищожителна война срещу арабските си съседи. Други народи, които биха били врагове на семитите практически няма, още по-малко такива, които едва ли имат допирни точки с арабите. Особено европейците и определени кръгове в САЩ отново и отново биват обвинявани, че са «антисемити». Но това би означавало, че работят заедно с изреаелците и както тях се стремят към унищожаването на арабите.Това обаче е абсолютна безсмислица!

Само малка част от евреитепо света и сред израелците са семити. Ционистките евреи, за да прикрият своите тъмни дела използуват в своята постоянна психологична война, голямата маса от семитите, в известен смисъл в качеството на жив щит, или по-добре казано – като шапка-невидимка! С помощта на нищо не означаващата дума-лозунг «антисемитизъм», те без каквото и да е основание си присвояват все нови и нови незаслужени привилегии.Тоест, това е метода на крадците-джепчии – «Дръжте крадеца», но прилаган в световен мащаб!

В книгата на Норман Г. Финкелштайн «Индустрията-Холокауст» (Norman G. Finkelstein«Die Holocaust-Industrie», 2001, Piper-Verlag) ще намерим една особено сполучлива мъдрост: «За организираните американски евреи тази театрална хистерия за нов антисемитизъм служеше за достигането на много цели». Виждаме, че тук се прави същото разкритие!

Неосведоменото мнозинство трябва да бъде въвлечено в заблуждение що сеотнася до истинските намерения на организираните евреипо отношение на неевреите.

Причината за враждата между евреите и неевреите лежи в целите на създадената от Моисей религия! Именно този факт ционистките евреи се стараят да прикрият! Единствено това е истинския смисъл на разводненото, клеветническо и преди всичко измамно прикрито оръжие – «антисемитизма».

Подстрекатели из средата на евреите са ционистите и ортодоксалните. Те диктуват сценария на световното еврейство. Те заблуждават целия свят с твърдението, че «антисемитизма» е умишлено, многостранно и подбуждано от умраза дискриминиране на еврейския народ. Това е една умишлена, основаваща се на Талмуда лъжа!

С помощта на тази основна лъжа ционистите и ортодоксалните създадоха понятието «антисемитизъм», тази многозначна дума-лозунг, придавайки и престъпен характер! Точно така, както учи Талмуда! Тази убийствена грозна дума има не само психологическо въздействие, тя действителноизползува насилие във всички области на живота на мнимата конкурентна борба за преживяване. Всички биват обявени за противници на този уж «богоизбран» народ. Ако хората в Европа и Америкабяха равни пред закона, както това изисква «Декларацията заправата на човека», то всеки, който употребява подстрекателското ругателство «антисемитизъм», би тябвало да бъде подведен под отговорност.

Ония, които биват изнудвани, стопански ограбвани, политически дискриминирани и унищожавани като народ, биват обвинявани от«богоизбраните» с помощта на убийствени клевети, в «антисемитизъм» и с помощта на еврейската власт над медиите – заклеймени като«антисемити». По този начин трябва да бъдат унищожени онези, които се опитват да се защитават.

Платени слуги*) подстрекават също така срещу собствения си народ. Използуваната при това тактика произтича от дългогодишния опит заводене на психологична войнаКойто има пари и владее средствата за масова информация, той владее също и масите.

Днес, през 2001 година, положението изглежда, че може да се промени. Разбирасе не всички технически достижения са полезни за човечеството, но що касае до интернета, можем да се надяваме, че с негова помощ и сравнително малоимотните получават възможност да се изкажат публично по разни въпроси, което ще помогне накрая истината да се наложи. Естествено, товае известно на международните подстрекатели и техните «национални» слуги и те вече призовават за сражение на широк фронт с всички обвинения накуп в нарастваща градация: престъпник – убиец – «антисемит»!

Впрочем в какво те набеждават така наречените «антисемити»? От векове насам, целта на ционистите и ортодоксалните e господство надостаналите народи, а последните са длъжни безропотно да търпят това. Този, който не е съгласен, който се противопоставя и дори провежда разяснителна дейност, бива прикован на световния стълб на позора с помощта на убийственото и грозно название «антисемит».

«Антисемитизмът» трябва да бъде духовната проказа на човечеството, а набедения за «антисемит», е един вид прокажен, който трябва да се постави под карантина. Той бива изолиран! Дори нещо повече,както в древността той бива поставен извън закона, подхвърлен на произвола на държавните органи и «полезните идиоти», както и на продажните средства за масова информация за «медийна екзекуция».

На какво се основава стремежа на ционистите и ортодоксалите да владеят другите народи?

Това е Моисеевотопетокнижие от Стария Завет... Това е така наречената «богоизбраност» на евреите. Благодарение на саморъчно скалъпената «религия» отнейния основоположник Моисей, назована в негова чест Мозаизъм, всички други народи биват деградирани домалоценни слуги на «богоизбраните»!

Всеки проницателен човек лесно ще разпознае доказателствата за това, съдържащи се в Библията и другите юдейски книги. За съжаление, принадлежащите към «народите», както неевреите (гоите) биват наричани от евреите, са дотам несъобразителни, че техните противници без особено усилие водят своята игра. Но далеч по-опасни са онези гои (неевреи), които като слуги на ционистите и ортодоксалните пряко или косвено, се оставят да бъдат заплащани за своите услуги. Както казват ционистите:  Каква му е цената?

       «Талмудът» (Учението) произлиза от националната религия на Моисей. В известен смисъл Талмудът представлява изпълнение предписанията на Моисеевата религия. Това е добреизвестна тактика, състояща се в това, че «Божиетослово» се нуждае от тълкуватели. И тези коментатори манипулират всичко така, както е необходимо на самозваните «богоизбрани» за техните цели.

И двете книги на Моисеевата вяра – библейската Тора и Талмуда – вече в продължение на почти три хиляди години представляват основа запостигането на бленуваната цел – власт над всички други народи. Пътя и средствата за постигането на тази цел са неразбираеми за безпристрастния, простодушен човек. Разпространяваното мнение, че такава налудна идея е невъзможна, тъй като «народите» (гоите) даже не са в състояние да си въобразят подобно коварно намерение, до сега много улеснява ционистите и ортодоксалните в успешното водене на тазипсихологична война за поробване.

 

Измамата с така наречените библейски привилегии

 

Според твърдението на всички официални евреи – народ, нация, религия и народен Бог Яхве (Йехова), представляват пълно единство. Това може да се прочете при евреина Гюнтер Щембергер в книгата «Религията на евреите», (Gьnter StembergerJьdischeReligion“, Beck.Rh. 2003).

Полагайки големиусилия «майсторите на лъжата» използуват измамата за водене на тази психологична война с поразителен успех. Всички други техни дързости произтичат от този факт. Заедно с «божиите» повели в Библията и Талмуда намираме наставления заизползуването на лъжата, като «законно» средство за борба на «богоизбраните» срещу целия останал свят!

 Съгласно «Първа книга на Царете» 22,22 и «Втора книга на летописите» 18,20 в качеството на допустим съратник в борбата Яхве (Йехова) създава духа на лъжата, която прилежно бива използувана от самозваните «богоизбрани»«А той казва (духа на лъжата):  Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. И Господ (Яхве) рече: Tи можеш да го подведеш и ще сполучиш; излез, и стори така».

В своето «Послание към римляните» 3,7 евреинът Павел потвърждава голямото значение на лъжата за юдеохристиянството, особено ако тя се използува от истинските хора. И тук незабавно се привежда едно подходящо обяснение – това се нарича «рабулистика»(извъртливост в доводите): «Доколкото божествената правда чрез моята лъжа стане прекрасна в своето значение, защо тогава трябва да бъда осъден като грешник?»

Въпреки, че Павел се смята за основател на еврейското християнство, днес отново могат да възникнат възражения: какво общо има между нас християните и последователите на Моисеевата вяра?

Католическата и протестантската църква, днес повече от когато и да е било твърдят, че корените на християнството се намират във вярата на Моисей.

Да чуем какво казва по този повод евреинът Дизраели: «Християнството – това е юдаизъм за неевреи». Християнството е обиколният път, с чиято помощ юдаизмът постига своята цел! И това, което още повече улеснява ционистите иортодоксалните по пътя към успеха:«Християнинът слави своята Библия, но не я чете!»

Не е необходимо да привеждам доказателства за последователното прилагане на лъжата в Стария Завет.Съществува достатъчно литература на тази тема. Например – «Ужасната Библия» (Стария Завет), Die Grausame Bibel, издателство Tim Schatowitz, D-25712 Burg.

  

Какво е значението на Талмуда?

 

Във всички училища в Израел се преподава Талмуд. Във висшите учебни заведения той е задължителен и върху него се полагат изпити. Освен това, съществуват специални талмудски училища. Известният по цял свят, починал през 1999 година евреин Игнац Бубис (Ignaz Bubis) в своите две биографични книги изказва радостта си, че даже в арабска Йордания има талмудско училище.

За ционистите и ортодоксалните Талмудът по-важен от Тората (Стария Завет). В това «учение», състоящо се от 14 дебели тома, всеки от по около 700 страници, се съдържат 63 трактата; Моисеевата вяра се тълкува по такъв начин, че нейното приложение да съвпада с практическия живот на евреите. Последствията за гоите са катастрофални! За евреина не съществува никаква област на живота, която да не е«религия»! (Stemberger). Евреинът-ционист Ели Визел (Eli Wiesel) казва:  «....Холокаустът действително представлява религия на тайнството.»

 Учените-талмудисти достатъчно често обясняват, какво е искал да каже в Библията Бог Йехова. От приведените по-долу примери, може да се разбере огромното значениена Талмуда за всекидневния живот на евреите и неевреите (гоите).

 Историческата личност, пруският крал Фридрих II, изказвал своето отношение към религията със следния израз: «Всеки да бъде блажен по свой маниер!». Това предполага, че що се отнася до религиозното възприятие на всеки отделен човек, всеки можеда живее в съответствие на своя мироглед, при условие, че тойне пречи на останалите!

Такова ограничение от уважение към другите в Моисеевата «религия» съществува само по отношение на съплеменниците, тоест към другите евреи, сред които все пак има «избрани от първа класа»; но никога – уважение към чуждите по кръв или повяра!

Талмудът отива още по-далеч: единството на народа в Моисеевата вяра не допуска преминаването към друга вяра! Задължително е необходима кръвна връзка! Самотози, чиято майка е еврейка, е евреин! Така е възможно, те без да се опасяват от възможни нерешителни, отклоняващи се или даже чужденици,да остават верни на предписанията от Тората и Талмуда и дадът свобода насвоя стремеж за власт над всички други народи.

 

Доказателства за високомерието

и стремежа към господство на последователите на Mоисеевата вяра

и талмудистите

 

Цитати от Талмуда с различни тълкувания

 

Taanit, Fol.3а:  «Така, както светът не може да съществува без вятър, така той не може да съществува без израилтяни.» (Така се трактува това при Aboda zaraFol. 10а).

 Всеки друг народ, с такава надменност и претенция към господство, рано или късно би стигнал до война със съседите си. Ако намирате тoва изключително нахалство на изралтяните безсрамно, то Вие, съвсем логично, представлявате «противник на Моисеевата вяра», но в никакъв случай не сте «антисемит».

 TaanitFol.10а:  «Отначало била сътворена земята Израел, и едва на края – останалия свят. Самият свети дух напоява земята Израел, а останалия свят – неговия посланик. ЗемятаИзраел пие дъждовна вода, останалия свят – само това, което е останало отнея. Първа пие Израилтянската земя, и едва след това – останалия свят, подобно на човек, правещ сирене, който взема най-доброто, непригодното обачеоставя.»

Този, който все още счита това за безобидно и не възразява, чеможе да живее само от отпадъците оставащи от господарската трапеза, тойе за ционистите и ортодоксалните евреи винаги добре дошъл. Виждаме, особено в Европа, как тези раболепни доброволни сътрудници биват отрупвани с привилегии, за това, че и за в бъдеще са готови от чувство за благодарност,или поради алчност за пари, да съдействуват за упадъка на нееврейските народи. Ако обаче някой разобличи тази наглост, той веднага бива обявяванот тези хора за «антисемит», въпреки че истинското название би било «противник на Моисеевата религия –  антимозаист»!

 KidduschinFol. 4б:  «Десет пъти била дадена на света мъдрост; девет пъти получила земята на Израел и един път останалия свят; десет пъти красота беше дадена на света; девет пъти получи земята на Израел и един път останалия свят.»

Че от това ще се развие един метод с определена насока, трябва да забележи дори н най-глупавият гой (не-евреин). Този, който се противопоставя, не е «антисемит», а «противник на Моисеевата религия – антимозаист»!

Какво ще излезе от израилското дете, след като го възпитават в такъв дух, е лесно да си представи всеки възрастен, имащ достатъчно възпитателен опит.

 Sanhedrin, 104а:  «Раби (равин, =учител, учен талмудист) казал от името на Р. Еханан:  Навсякъде, където те (евреите) дойдат, трябва да станат царе над своите господари.» (Това значи: те трябва да се стремят към господство).

 Това намерение съвсем определено представлява случай на подстрекателство на народа. Тук би трябвало, поради нарушаване на международното право, да намери приложение «Хартата на Обединените Нации»! Но доколкото световната политика се определя от торбите с пари, то виновниците за тези нарушения естествено няма да бъдат привлечени към отговорност.

Доколко целта господство е вече достигната, може да преценивсеки, който е следил историята на последните осемдесет години.

Предимно представители на еврейския народ заграбиха властта в Русия през 1917 година. В резултатбеше унищожена руската интелигенция и селячество. С помощта на еврейски пари от САЩ болшевиките-евреи станаха царе над своите господари и властвуваха неограничено в огромната империя. Днес руският народ стои пред развалините натази епоха. Над 60 милиона руснаци трябваше по най-жесток начин да заплатят за това с живота си. Средствата за масова информация от цял свят – инструмент на властта за оглупяване на народа, не оценяват този факт, като Холокауст. Това, че един евреин струва много повече, отколкото 60 милиона от друг народ, откровено доказва Талмудът в една друга глава.

Представителите на еврейския народ заграбиха в ръцете си най-важните средства за влияние върху хората не само в Европа. Те използуват средствата за масова информация така, както им е изгодно.

Експлоатирания впродължение на половин век германски народ особено добре усеща привилегиите на изралтяните. В останалите европейски страни, като Франция, Швейцария, Австрия, Швеция, както и в целия Източен блок вече също се разпознава въжделената им цел.

 Норман Финкелщайн в своята книга «Индустрията-Холокауст» подробно разказва за връзката на библейската «богоизбранност» и сингуларност (единственост по рода си) на земни явления, та чак до произтичащите от това мироглед и отношение към парите: «Твърдението за единственността (сингуларността) на Холокауста представлява също така потвърждение за единствеността на евреите като такива». ... «Холокаустът е особено явление, защото евреите са нещо особено».

По-нататък четем:  «Неочакваното иобъркващо в хипотезата за вечния антисемитизъм е това, че тя се споделя от повечето непредубедени и от почти всички еврейски историци.»

После става дума за Израел:  «Освен това, тази догма осигури на Израел, извънредно голям произвол: доколкото неевреите постоянно само това и чакат, да убият евреите, то и евреите имат неограничено право да се защитават така, както намерят за добре. Каквито и средства да използуват евреите, дори агресия и инквизиции, те са законна самоотбрана. Боас Еврон (Boas Evron) оплаквав «Поуката от Холокауста» вечната ненавист на неевреите и отбелязва, че в резултат на това «действително умишлено се създава параноя ... и затова на евреите всичко е позволено по отношение на другите народи.»

 В победена Германия е в сила «Основният закон» (Конституцията) наложен от страните-победителки. Тук евреите най-безсрамно могат да си показват мускулите. Наистина в «основния закон» се прокламира равенството на всички пред законаевреите обаче се ползуват от особени права. По такъв начин представителите на националното мнозинство биват деградирани до хора втора категория:

– Евреите могат по желание да се откажат от военна служба.

– Германците могат да бъдат обвинявани безнаказано в престъпления, дори ако те са измислени.

– Издирването на истината е наказуемо, ако резултатите от това се окажат във вреда за евреите.

– Оскърбление на евреите се преследва така, както преди е било преследвано оскръблението на Величеството [crimes majestetis].

– Обиди на германския народ от общ характер не са наказуеми.

– Престъпления извършени от германците, не могат да бъдат сравнявани с престъпления извършени от евреите.

– Германците могат да бъдат обвинени в най-различни престъпления, дори ако обвиненията биват твърдени без провеждане на следствие.

– Това доказва,че властта в Германия се намира в ръцете на ционистките евреи. Германският народ се намира под игото на ционистките евреи.

 Този, който заклеймява подобни факти, бива руган като «антисемит»,въпреки че той обвинява единствено Моисеевата религия и затова представлява «противник на Моисеевата религия – антимозаист»!

 И до сега Шимон Визентал се хвали, че тържествено погребал една каса «сапун от евреи».До днес тези хора и слугите на Моисейците и талмудистите разпространяват приказки, че германците правили сапун от евреи. По такъв начин не само цял народ бива злепоставян като банда престъпници, но преди всичко така се правят пари! Наистина, подриването на чужда репутацията, като метод се отнася към категорията на сапунените опери, но всяка невероятна абсурдност се използува за да се лъже, мами и унижава, за да си играят на власт! Този, който назовава тези престъпни машинации с името, което те заслужават, а именно: талмудски, моисейски лъжи, насочени към унищожаването на цял един народ, той бива приковаван от клеветническата индустрия на позорния стълб на «лъжата-антисемитизъм».

 
Гласувай:
3
1Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 14589568
Постинги: 16922
Коментари: 9168
Гласове: 68097
Архив
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31