Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2013 09:45 - "Загадката Натан"-В Салона-Склавония или в Салона-Македония са "родени" от Ватикана Апостолите на Склавените?
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 3616 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Всички знаят, че след, като "склавянските" племена превзимат Салона, столицата на Диоклециан и фабрика на едни първите произведени от него "славянски " мъченици в продължение на стотици год Салона ( Salona, Salon-Солун) , столицата на римска префектура Илирия, въздигната лично от Цезар в 59 г пр.н.е, самият той прекарал известно време тук 57-56 г пр.н.е. при присъединяването на Илирия към Рим, е столица впоследствие не само на Склавония и склавяните, но и на християнството.

Ще подминеме славните и езически времена и ще скокнеме направо в развитото християнство, когато тук се намира главната манифактура за славянски мъченици.

Със своите християнски монументи и доказаното най-ранно християнско присъствие-епископско седалище с най-голямото открито раннохристиянско гробище и стотици раннохристиянски саркофаги и надписи отривани изобщо досега, епископски дворец, огромни базилики, десетки параклиси с останките на едни от най-известните християнски епископи и светци (една от най-изветсните християнски фигури тук е тази на Св Анастасий един от многото превърнати тук в мъченици от Диоклециан и епископи б.а.) от тук чрез и последователите му от първи и втори век от се разпространява Божията истина (Евангелието" не само из земите на Склавяните, но и из тези на Ромеите и латиноамериканските индианци.

В построените(преустроените) кристиянски базилики в Рим, Рим грижливо пазят "спомена" на най-ранните християнски водачи от знатен склавянски т.е. тракийски произход, наред с тези от несклавянската порода на елиногласните "гърци" от мама Азия и пеласгите.

Любопитен факт е, че от Салона са пренесени в Рим първите останки на светци и с това е поставено началото на изпращането на останките на склавянските светци в Рим директно от земята на Склавянските братя, за доказ, че са склавяни, а не неква друга нехристиянска измет. За "СефтетеЯ, оспециалното събитие, първото пренасяне на славянски мощи, помещавани не къде, се използва построената църква от Константин Велики, за която се казва и че и е той бил покръстенв нея лично от папа Силвестър. Други твърдят, че това не евярно, а Истинската История била, че тамън да се капичне и Константин бил покръстен. Може да се допусне, че ще се открият материални доказателства в някой манастир, че християнското му име е било Кирил. Известна е историята на Кирил, който пък десет дни преди да се капичне и се преименовал на Константин. Може да се допусне и за това Истинско Събитие , че ще се открият материални доказателства в някой манастир, тибетски, защото сред склавянските си събратя той не бил запомен, с християнското му име Константин, ами бил известен, като Кирил и Методи.

Един папа в 6 век, Йоан IV (640-42) построява специална църква, т. нар. параклис на Св Венанций към базиликата на Константин за съхранението на първите християнски останки пренесени в Рим, на Склавянските светци от Салона, когато предполагаемо светците са донесени от Салона в специална мисия през 640 г в църквата Св Венанзио се поставят останките на склавянските братя Венанциус и Мавро и сестра им Анастасия. По-късно са направени и мозайките отпразнуващи пренасянето на светите мощи на склавянските апостоли в Рим от столицата насклавяния Салона.

В езическата древност Салона е била само седалище на римска префектура, но превземането и от склавяните способства тя да се превърне в епископски център. Не е случайно, че на всички средновековни, карти маркиращи границите на Склавония Салона е дадена, като центъра на просветата на Склавяните, закопнели за първостепенната и освоботителна роля на Ватикана, за чиято цел и Ватикана им се от облагодарява, като в 16 век им измисля и Славянските братя Апостолите на Славяните, които им били написали азбуката на славяните. Какво по-подходящо място за рожденно на славянските братя от Ватикана в 16 век от столицата на Склавония Салона Та църквата Св Стефан е гробницата на сите склавонски крале и кралчета и болярството забуварило бугарщиците ( за бугаряиците виж ист анрх. т. стр.)

Към днешна дата няма открити, каквито и да е материални сведения за съществуването на подобни Бракя, а наличните абстрактни текстове, в които се започва споменаването на апостолите на славяните до един са с най-ранна дата началото 16 век. Заради това дори Везд Ист Анарх благородно предложи лайнометите от БАН ята да вдигнат горната граница на падането на Българско под турско, за да могат да се вместят в Аксиомата Натан- да намерят матрп;ни докази за съяествуването на Славянските Братя от преди падането на България по Турско, която лайнометите са замазали на 1396 г.

С издигането на рушняшко православната скотщина, като защитник на македонските склавяни в 19 век и в унисон с имперските и интереси се издига обаче един друг конкурент за рожденно място на славянските братя , различно от диоклециановата адриатическа столица Салона ( рожденното му място б.а), това на Галериусовата егейска столица Салона, която забележете според модерната европска проституция внаги била Тесалоники, но за целта на бг лайнометщината славянските братя били българи, които я запомнили, като Солун, а не с тракийското и име Тесалоники, дадено награда от Александър Тракиец в чест на сестра му. Как и защо славяните тракийци са забравили името на сестрата на славния си тракийски цар, покорителят на света, тракиецът Алексанъдр, а са запомнили топонимот Балкан от време Оно на баща му е разкрито само за овците серафимки с помощтта на линеар Б и затобва и тази година , като всякоя фците ще празнуват Празника на Славянските Братя Създатели Бог Отец, Бог Син и Светия Дух и сестра им от Солун Богородица.

Използвайки западането на славата на адриатическата Салона след разрушаването и от венецианците, направено в 17 век с цел да не попадне в ръцете на турците, и избледнелия спомен за нея и нейните Славянски Апостоли изиграли ролята си за обединението на славяните в 15-16 век под шапката на Ватикана, доказите за Салона се

И така дали Ватиканската проституция, пардон така ли се пишеше институция на български, е имала предвид столицата на обособената и рисувана по всички средновековни карти област Склавония, известният в средновековието Салона-столицата на Склавония, за рожденно място на спасението на Склавяните чрез обединението им под духовното пасрирство на римският понтифекс или последният по меките "твърдения" на бг лайнометите, се е бил загрижил за т.нар Тракийци, защото те били "славяните", и като Апостолите на Славяните, били написали азбуката на Моравците, от която произлизала и черковно славянската ридакция на т. нар. българи от време оно на Балканите или пак всички пътища на психопатите водят до тураките и техните служебни ромски понятия по лимеса в частите на изречението за което сведенията които могат да се открият в некой манастир-тибетски ще се четат от дикодера на психопата боцко на български ут лево на десно ?

новопоявяват в друга славянска ридакция, тази след 1840 г, когато никнат, като сръбски тропари от 20 век , все откритите в предходния 19 век в Македония от руски търговци взаимно изключващи се и противоречащи си писмени сведения на "солунски" склавянски диалект от Солун-Тесалоники, на Егея, с карикатурни събирателни образи на братя с по няколко имена и с по 24 пръста, защото толкова букви имала гръцката азбука, а те създали Славянския разбивач на Триединството, първи след грузинскта глагоилическа, арменската и сирийскта, за пръв път на славянски разбила триединството, а отскоро и българската си ридакция славянската писменост на Моравците с 38 знака, започват да се материализират по черковнославянските цурви в българската им ридакция две брадати чучела, липсващи в Молдавските, Влашките, Руските, Белоруските, БоРуските, пРуските, черковнославянски собори, за доказ, че тея славянски солунски братя били Българи с баба германка от егейския Солун и баща Лъф.



Гласувай:
6



1. rustocks - Браво!
23.04.2013 10:03
Браво!
цитирай
2. krumbelosvet - Проклета
24.05.2020 17:00
еврейска грандомания.
А бе чедо, поумняло от безброй кръвосмешения, като знаеш много, кажи го без да се.еш.
Създателят, който НЕ Е вашият племенен шаман Яхве, ви е създал като ЖЕРТВА за ускоряване на научния прогрес и промишлено-финансова цивилизация. А не за ваш кеф. Вие БИОЛОГИЧЕСКИ си отивате от безброй КРЪВОСМЕШЕНИЯ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3864329
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930