Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2020 13:32 - „Нивото на глупост, което продължава тук, е невероятно“ - Нобелов лауреат за науката за блокирането на Covid-19
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 877 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.09.2020 13:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
„Нивото на глупост, което продължава тук, е невероятно“ - Нобелов лауреат за науката за блокирането на Covid-19


image

Публикувано преди 3 месеца 

На 1 юли 2020 г.

От Арджун Валияimage

image




https://www.youtube.com/watch?v=SXyJ_3-h-GU
https://www.youtube.com/watch?v=WMTyKduYrUk
https://www.collective-evolution.com/2020/07/01/the-level-of-stupidity-going-on-here-is-amazing-nobel-laureate-for-science-on-covid-19-lockdown/
НАКРАТКО
  • Фактите:

    Майкъл Левит, биофизик и професор по структурна биология в Станфордския университет, критикува СЗО, както и Facebook, че цензурира различна информация и информирани перспективи по отношение на коронавируса.

  • Отразяват върху:

    Можем ли да продължим да разчитаме на световни организации като СЗО и нашите федерални здравни регулаторни агенции, които да ни насочват във времена като тези? Работят ли в най-добрия ни интерес? Работят ли от честност и истина?

Както мнозина от вас, които четете това, може би вече са наясно, редица видни учени по света са били „намордници“, така да се каже, що се отнася до позициите им по COVID-19. Техните видеоклипове в YouTube са цензурирани и не им е дадено ефирно време в масовите медии. Това го направи така, че само няколко перспективи се излъчват за масите. Основните медии също започнаха подигравателна кампания срещу този тип учени, докато организации като Facebook и Световната здравна организация (СЗО) избраха да цензурират всичко, което противоречи на позицията на СЗО.

Не трябва ли да имаме възможност да изследваме за себе си изследвания и мнения, за да определим нашата истина? Защо са скрити от нас? Защо постоянно разчитаме на големи организации, които имат опит в измамите и корупцията?

-> Помощ за поддръжка CE: Станете член на CETV и получете достъп до ексклузивни новини и курсове, които ще ви помогнат да станете ефективни чейнджър. Също така, помогнете ни да победим цензурата! Щракнете тук, за да се присъедините.

Много теми са противоречиви и експертите, споделящи мнения по него, трябва да имат право да споделят своите мисли, без те да бъдат етикетирани като фалшиви или неправилни.

Много от тях са имали проблеми по време на COVID с проверка на факти. Само писането на статии като тази, споделяне на научно обосновани мнения, споделени от тези учени, води до стачки на „фалшиви новини“. Наистина никога не ни се дава възможност да обсъждаме защо нещо е невярно, изглежда, ние просто сме въоръжени да премахнем нашето съдържание. Тази конкретна статия може да бъде маркирана като фалшива. Но как може да бъде това? Как може споделянето на експертно мнение и информация въз основа на научни данни да бъде „невярно“ и да се счита за наказуемо? Това също е нещо, изложено във видеото по-долу.

Въпреки че тази цензура изглежда луда, има и друга страна. Това кара повече хора да осъзнаят голям проблем, който съществува днес в науката, политиката и медиите - който често не е научен, не е честен и работи, за да заблуди хората. Политизирането на науката доведе до такива неща като хора, които вярват, че продукти като глифозат са безопасни. Виждахме това в миналото с неща като Agent Orange, DDT, Tobacco и други. Продуктите, за които е установено, че вредят на хората, преминават през период на отказ от 15 до 20 години, преди да излязат допусканията и никой не е подведен под отговорност. Днес науката не е свързана с науката, а с това, което може да допълни избора на големите корпорации, които доминират в държавната политика. Използва ли се наука в този смисъл, за да помогне на човечеството да процъфтява? Или се използва за обогатяване на определени хора за сметка на масите?

Във видеото по-долу Майкъл Левит, биофизик и професор по структурна биология в Станфордския университет, призовава СЗО, както и Facebook за цензура на информация. Той също е един от многото учени, които поставят под въпрос тежестта на новия коронавирус, както и той критикува мерките за блокиране, предприети по целия свят, обяснявайки как това е причинило много ненужни страдания и щети.

Той също така спомена, че други неща биха могли да бъдат направени, просто маски без заключване според него биха били достатъчни, но аз не съм съгласен . Той също така спомена, че блокирането може да бъде ефективно за пандемията, но отново очевидно смята, че не е необходимо за тази.

Освен това той посочва политизацията на науката и това как сме принудени да правим ходове не въз основа на данни и наука, а по-скоро икономика и политика.

Когато д-р Рон Пол сподели мнението си преди няколко месеца, че „Хората трябва да се запитат дали тази„ пандемия “на коронавирус може да бъде голяма измама, като действителната опасност от болестта е силно преувеличена от онези, които се стремят да спечелят - финансова или политическа - от последвалата паника ”той беше цензуриран и маркиран като фалшива новина, като ограничи разпространението му в социалните медии. Е

 

Това не означава, че болестта е безвредна. Без съмнение хората ще умрат от коронавирус. Тези в уязвими категории трябва да вземат предпазни мерки, за да ограничат риска от експозиция. Но този филм сме го гледали и преди. Правителството свръх хипнотизира заплахата като оправдание да грабнем повече от нашите свободи. Когато „заплахата“ приключи обаче, те никога не ни връщат свободите ни. ( източник)

Това не са само лекари и учени, но много изследователи и фигури като доносник на НСА Едуард Сноудън .

Левит стана доста популярно име в цял Китай. Той предложи на китайската общественост някакво успокоение по време на пика на огнището там, тъй като беше решил, след като разследва и смачка някои числа, че вирусът ще спре.

Защо не можем да обсъждаме тези неща открито и свободно? Защо тези възгледи са строго цензурирани, осмивани и погрешно считани за неверни?

Почти цялата наука, която чувахме, например като организации като Световната здравна организация (СЗО), грешеше ... Това беше позорно положение за науката .. Докладите бяха публикувани открито, споделени по имейл и всичко, което получих, беше злоупотреба . И трябва да видите, че всичко, което казах през първите шест седмици, всъщност беше вярно и поради политически причини ние като учени оставихме нашите възгледи да бъдат покварени. Данните трябваше да кажат много ясни неща. Никой не е казал да бъде „позволете ми да проверя вашите номера“, всички просто са казали „спрете да говорите така“. - Левит

Вижте пълния клип по-долу.

Оттогава видеото по-долу „стана частно“. Има и друг клип на дискусията, макар и не в пълен онзи, тук . Не съм сигурен колко дълго този конкретен ще бъде в YouTube. Ето още един клип

 

Повече информация Повече от 500 немски лекари и учени се подписаха като представители на организация, наречена „Извънпарламентарна анкетна комисия на Corona“, за да разследват какво се случва на нашата планета по отношение на COVID-19, изразявайки същото чувство. Те се събраха заедно, за да разследват тежестта на вируса и дали действията, предприети от правителствата по света и в случая германското правителство, са оправдани и не причиняват повече вреда, отколкото полза.

Можете да получите достъп до пълните английски преписи на уебсайта на  организациите,  ако се интересувате.

Тази група изнася множество конференции в Германия, в една от най-новите, д-р  Хайко Шьонинг, една от лидерите на организации, заяви,  че  „имаме много доказателства, че той (новият коронавирус) е фалшива история навсякъде Светът." За да го кажем в контекст, той не се позовава на факта, че вирусът е фалшив, а просто, че той не е по-опасен от сезонния грип (или също толкова опасен) и че няма оправдание за мерките, предприети за борба с него. Можете да прочетете повече за историята  тук . 

Друг пример би бил неотдавнашен  доклад,  публикуван в British Medical Journal, предполагащ, че мерките за карантина в Обединеното кралство в резултат на новия коронавирус може вече да са убили повече възрастни хора в Обединеното кралство, отколкото коронавирусът е постигнал по време на пика на вируса.

Съобщените нива на летален изход, като първоначалния официален процент от 3,4% от Световната здравна организация, предизвикаха ужас, паника и истерия и също бяха безсмислени.

Много учени и лекари в Северна Америка също изразяват същите чувства. Например наскоро „Лекари за информирано съгласие“ (PIC) публикува доклад, озаглавен „Лекарите за информирано съгласие (PIC) сравняват COVID-19 с предишни сезонни и пандемични грипни периоди“. Според тях степента на инфекция / фаталност на COVID-19 е 0,26%. Можете да прочетете повече за това и да получите достъп до техните ресурси и разсъждения  тук .

Д-р Сухарит Бхакди, специалист по микробиология и един от най-цитираните учени-изследователи в германската история, също е част от споменатия по-горе Комитет за извънпарламентарна анкета на Corona и също е изразил едно и също нещо, многократно в началото на пандемията през целия път до днес.

Прилагането на настоящите драконовски мерки, които толкова ограничават основните права, може да бъде оправдано само ако има основание да се страхуваме, че наистина, изключително опасен вирус ни заплашва. Съществуват ли научно обосновани данни в подкрепа на това твърдение за COVID-19? Твърдя, че отговорът е просто, не. - Бхакди. Можете да прочетете повече за него  тук .

Джон П.А. Йоанидис, професор по медицина и епидемиология в Станфордския университет, заяви, че смъртността от инфекция „е близо 0%“ за хора на възраст под 45 години. Можете да прочетете повече за това тук. Той и няколко други учени от Училището по медицина в Станфорд предполагат, че COVID-19 има подобен процент на смъртност от инфекция като сезонния грип, и публикува своите аргументи в проучване миналия месец. Можете да намерите това проучване и да прочетете повече за тази история  тук .

Този списък продължава, и още, и още, и още ... И така, защо не чуем нищо за него? Защо учените, лекарите и експертите са силно цензурирани за споделяне на тази информация? Защо медии като нас се наказват и демонетизират, че пишат за това? Какво става тук? Има ли друг дневен ред в игра?








Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752403
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031