Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2020 13:58 - Време е за МАСКА ГРАЖДАНСКА ДИСОБЕДИЦИЯ !
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 513 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.07.2020 14:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Време е за МАСКА ГРАЖДАНСКА ДИСОБЕДИЦИЯ !

 http://themillenniumreport.com/2020/07/its-time-for-mass-civil-disobedience/?fbclid=IwAR2LpaBP0PUvKDZvOxP6HIFGtL5avrFmyAruhEvwvwNwDw1m1p8rDsaJWCE#more-86428 

Отворено писмо до
Американското движение за патриоти
Скъпи американски патриоти:

Ако някога е имало време за МАСКА ГРАЖДАНСКА ДЕЗОБЕДИЦИЯ , това време е сега.

Има ли по-добър ден от Четвъртия юли 2020 г., за да се открие този общонационален протест чрез МАСКА ГРАЖДАНСКА ДИСОБЕДЕНЦИЯ ?

Какво и кой, молете се, казваме, че ние, хората, не се подчиняваме?

Носенето на маска, това е! Различните диктаторски правителства, това е кой!

Да, има определени ситуации, когато доставчиците на здравни услуги трябва да ги носят. По същия начин, домашните грижи за пациенти с COVID-19 вероятно трябва да носят и маска.

Въпреки това, задължителното носене на маски за цяла държава или цял окръг / град е крайно нелепо .

image

Не само, че многократните мандати за носене на маски са явно противоконституционни, физическите и / или емоционалните вреди, които една маска може да причини, особено през тези горещи летни месеци, са основание за незабавно МАСОВА ГРАЖДАНСКА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ .

Абсолютно важно за приемствеността на Американската република Патриотите сред нас са твърдо против тази незаконна и вредна публична политика. Всяко нелепо постановление за носене на маска, особено когато това влияе неблагоприятно на здравето и безопасността, ТРЯБВА да се противопоставя. И протестира. И се обърна с цялата преднамерена скорост.

Когато критична маса от индивиди се бунтува срещу такъв престъпен и безумен диктат, онези, които обиждат тираничните правителства, ще се срутят като къщата от карти, каквито са. Този процес на неизбежен крах обаче първо започва с легитимно предизвикателство срещу незаконната власт, която правителствата и политиците незаконно са възлагали на себе си.

В настоящия случай губернаторите, окръжните комисии и общинските съвети редовно издават директиви относно задължителното носене на маски, които те нямат правомощия да изискват. С една дума, тези политически стола са наистина хартиени тигри. Всички са сламени мъже. Те са само дребни тирани, които се борят за своите господари глобалисти и ръководители на Deep State .

СПЕЦИАЛНА ЗАБЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА : Има езотерична политическа динамика,
добре разбрана в царството на тайните общества, която върви така:
„Само когато избраните представители и правителствените служители се
страхуват повече от гнева на Народ, отколкото от възмездието,
измерено от техните скрити господари, ще се изведат от страх към
волята на праведните.

Като се има предвид тази страхотна реалност, е наложително ние, хората , по-специално патриотите, да си вземем властта от безнадеждните глупаци, водещи САЩ в пълноценна идиокрация. Тази инициатива, основана на местни, органично отглеждани хора, задвижвана от хора, трябва да започне СЕГА! Не само, че сме на домашния участък до 3 ноември, това, което е заложено, е не по-малко от бъдещето на републиката. Наистина съдбата на американския народ виси в баланса, както никога досега.

Маски не само намордник на всеки Patriot, задължителното носене на маски е неразделна част от бавна схема на глобална депопулация. Колкото повече хората се поддават на маскиране на мандатите, толкова по-уязвими ще станат пред всякакъв вид болести и болести.

С други думи, политиката за маскиране е създадена, за да ускори значително обезлюдяването на планетата. Чухте това право: не само че маските са изключително нездравословни и опасни по време на тези несигурни COVID-19 пъти, те са и средствата за извършване на високо организиран геноцид ... точно както същите глобалисти от NWO по време на Испанския грип през 1918 година .

И познайте кой води тази геноцидна схема ?! Точно така: Федералното правителство на САЩ е.

По-специално, това е Националният институт по здравеопазване и човекът, отговарящ за NIAID (Национален институт по алергия и инфекциозни болести) - доктор. Антъни Стивън Фочи.

ФАУЦИГАТ : ОПЕРАЦИЯ COVID-19 Point Man Tony Fauci трябва да бъде арестуван и преследван за геноцид

Разбира се, Фаучи има своите безброй съзаконници като прословутия ваксинален смоладжия Бил Гейтс.

BILL GATES : Ужас за обществото, който трябва да бъде арестуван и преследван за престъпления срещу човечеството

Така че, Патриоти, това, на което всички сме свидетели или преживяваме себе си, не е нищо друго освен високо организиран геноцид на различни уязвими сегменти от американското гражданство.

Това е много сериозно обвинение ... ... и въпреки това е напълно вярно.

Извършителите на тази Plandemic буквално извършват гериатричен геноцид в реално време. Ето защо тази изработена пандемия е известна още като ВЕЛИКАТА СКАМДЕМИЯ : Най-голямата и смъртоносна медицинска измама, извършена някога на човешката раса .

Като се има предвид увеличаващият се брой местни местности около нацията, които правят маски задължителни за деца и немощни, перничаните също вървят след тези беззащитни души през горещия сезон. Следователно ние, хората , имаме пълното право и задължение да се борим с този злобен дневен ред с всякакви необходими средства.

Когато задължителните маски се разглеждат заедно със социалното дистанциране, убежището на място, спирането на бизнеса, ограниченията за пътуване, проследяването на контакти, микрочипираните ваксини, сертификатите за имунитет и т.н., трябва да е ясно, че тези геноцидни маниаци няма да спрат пред нищо.

Просто изчакайте, докато абсурдно неефективната, силно токсична и тежко опасна ваксина COVID-19 стане задължителна. Това ще се случи само ако Движението Патриот не успее да прекрати тези задължителни заповеди за маски, които се издават незаконно в цялата страна.

Запомнете: #NOMASK

За всички сънародници, които се нуждаят от добра причина или много добри причини, да не носят маска, освен когато това е наистина необходимо, тази силно авторитетна статия казва всичко: ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ПЪРВО ПРЕДИ НЯКОЛО ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАСКА ( Предупреждение Актуализация )

Това отворено писмо може да изглежда като диатриб срещу маски. То е; но наистина е много повече от това. Тази замазка е изключително спешна петиция да върнете силата си, Патриот, така че да можете да застанете в собствената си истина и да говорите тази истина на власт, като утре няма.

Защото, ако критична маса от патриоти
не говори истината на властта,
посветена на мандатите и
други политики на драконовите COVID-19,
утре няма да има.

Вероятно няма по-добър начин да се каже истината на властта по наистина ГОЛЯМ начин, отколкото чрез МАСКА ГРАЖДАНСКА РАЗОБРАЖЕНИЕ .

Сега Патриотите разбират защо е толкова решаващо, както е наистина наложително в този определящ момент от американската история, да участваме в МАСКОТО ГРАЖДАНСКО РАЗБИРАНЕ, какъвто животът ни зависи от него. Защото наистина го правят! ! !

Semper Fi & Godspeed! Вашите колеги патриоти

Изпратена в Държавата на нацията
1 юли 2020 г.

План за действие

Първо, авторите на това „Отворено писмо“ насърчават бързото и широко разпространение на тази публикация - като ДНЕС! Времето е от съществено значение, тъй като този проект за МАСКА ГРАЖДАНСКА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ трябваше да започне сериозно в Деня на независимостта 2020 г. Въпреки това, този 4 юли бележи началото само на това национално движение за независимост, което няма да приключи, докато игото COVID-1984 не бъде под наем.

Второ, пада на Патриотичното движение да възпитава невежите. Има много начини да направите това. Например, този отличен видеоклип може да бъде споделен широко в социалните медии: По-добре послушайте този експерт, преди да носите маска (видео)

Трето, разпространението на този неопровержим научен анализ на носенето на маски би трябвало бързо да промени много умове: маските не работят : Преглед на науката, свързана със социалната политика на COVID-19

Четвърто, отбележете този 4 юли в календара си в ЧЕРВЕН . Направете този четвърти пикник или семеен събор или празник на фойерверки или квартален блок парти за едно нещо:
МАСКА ГРАЖДАНСКА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ . Възползвайте се от възможността да обучите роднините и приятелите и колегите си за чистата идиотия и потенциалните вреди, свързани с носенето на маска.

Пето, създайте закачливите мемове и девизи, които ще ви свършат работа. Насадете семената на МАСКОТО ГРАЖДАНСКО ДИСОБЕДИЦЕНИЕ навсякъде. Публикувайте ги като hashtags в интернет. Например:

image

Шесто, прочетете и разберете какво точно казва това смело изявление: ЧЕРВЕН АЛЕР : „Сега е моментът да действате!“ , Тогава сложете ръцете си и се молете, като няма утре, защото ако не ...

И накрая, гледайте това ОБЯСНО ВИЖТЕ видео с участието на вашите колеги Патриоти: Анти-маскировките яростят на мандата на "дяволските закони" в Палм Бийч във Флорида (Видео)

Препоръчително четене

ОПЕРАЦИЯ COVID-19 : Изчерпателна серия от ексклузивни експозиции, анализи на големи снимки и здравни предупреждения

___
http://stateofthenation.co/?p=18657




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739676
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031