Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2019 21:46 - Кацането на Луната е заснето в студио от Стенли Кубрик
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 1357 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 27.01.2023 19:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Едно от паметните събития на нашата цивилизация - кацането на Луната се оказва заснето в студио, както разказва Стенли Кубрик. От дълги години редица професионални фотографи обясняват, че снимките представени от кацането на Луната през 1969 г. съдържат оптически грешки, които са невъзможни и нещо не е както трябва. Три дни преди да почине през 1999 г. холивудския режисьор Стенли Кубрик прави запис със своето признание и го оставя със завещание да бъде излъчено 15 г. след смъртта му. (Половин година след първоначалното постване на постинга попаднах и на еднo документалнo предаване, където в началната част казват същите неща и го добавям, като 3-ти клип.)

Можете да гледате първия филм по-долу и около 19-20 минута с извадки от изявлението на Кубрик.

Oт казаното следват някои въпроси:

1 Човек ходил ли е до Луната и ако да, защо са подготвени кадри от студио?

2 В частни разговори (включително и с проф. Лъчезар Филипов) Бъз Олдрин твърди, че на Луната вече имало някакво присъствие. В същото време Бъз Олдрин в официално интервю заявява, че не си спомня, какво е видял на Луната. За някои хора си спомня, а за масата - не? А другите космонавти живеят изолиран живот. 
Уйлям Томкинс - инжинерът на Аполон 11 твърди за враждебни извънземни в неговата биография. Наистина ли е имало извънземни кораби и космонавтите включват на таен кодиран канал с базата в Хюстън? Разказват че след напускането си на поста директор на НАСА Кристофър Крафт оставил аудио лента със запис на разговор на космонавтите на Луната, където Бъз Олдрин казва, че вижда корабите на извънземни, които ги наблюдават. Спори се за автентичността на записа.

3 Доста съмнително и смущаващо е, че повечето от участниците в Аполон 11 всъщност в наше време твърдят, че "не си спомнят", какво са видели на Луната.

4 Дали предварителните записи не са заснети, за да не хванат камерите от Аполо 11 някакви кадри с нещо, което не трябва да се знае? Извънземни? Вече полуофициално американците признаха, че част от кадрите от "кацането на луната" са заснети в студио, за да се застраховат, ако нямат възможност след кацането на лунната повърхност да напраевят това. Наистина ли е така? Или отново полуистини?

5 Защо близо половин век никой не ходи на Луната? Никакви изследвания, никакви сонди не са изпращани толкова време... За какво става въпрос? Американците излизат с твърдението, че "не се интересуват повече от Луната", а в същото време са имали подготвени 4-5 нови ракети Сатурн, които са стрували няколко милиарда$.
Едва сега Доналд Трамп, след приключването на лунната програма през 1972 г. отново подписа да се възстановят изследванията на Луната. През 2024 г. НАСА подготвят пилотиран полет с двама космонавти с кораба Орион. Руснаците планират да направят полет до Луната през 2040 г. Турция смята да направи полет до луната през 2023 г. А Ердоган твърди, че Турция е била на Луната още преди 300 г. - Става въпрос за турски учен, който се изстрелял в посока към Луната, подобно на барон Мюнхаузен и след полета се приземил в морето. На каква височина се изстелял е друг въпрос... Същият учен имал брат, който подобно на проектите на Леонардо успява да направи някакво устройство с криле и полет, който да прелети Босфора.

6 Когато китайците изпратиха своя космически апарат Чан ъз-3 кацнал на Луната на 14 декември 2013 г. казаха: "Амерканците никога не са били на Луната!" - Това спекула от тяхна страна ли е или факт? Какво ги е накарало да кажат това?

7 Oбразците от лунната повърхност, които се пазят в Хюстън от отиването до Луната са сравнени с тези от съветските сонди и... те съвпадат. Как е възможно това, ако не са били там? По време на предполагаемото стъпване на Луната и излъчването на живо съветските тайни служби също следят случващото се, твърди се, че източникът на излъчване е от Луната. Но някои изследователи на темата отбелязат, че, ако биха опровергали американците би могъл да възникне военен конфликт между тях. В наше време американците твърдят, че всичките няколко хиляди ленти заснети от Луната са се "изгубили". Е, как би могло да се случи това? Нещо не е наред, но Какво? По официални данни от мисиите на Аполо са докарани 382 кг. от лунната повърхност. Те се намират в лаборатория в Тексас, но никой външен няма достъп и не се знае, нищо по въпроса и от резултатите по изследванията.

8 През 1994 г. по мисия Clementine на НАСА е изпратен спътник, който да направи голям брой снимки на Луната. Направени са 180 хиляди снимки и учените, които са ги разглеждали (не само американски от НАСА) твърдят за наличието на странни неща, като високи кули, включително и една с височна около 1 км., които повече от явно са с изкуствен произход.

 Още от XIX век се наблюдават необясними явления на Луната и те пораждат още куп въпроси.


image

Виждали сте картинки с целта - Открийте разликите. И тук е така. Забелязвате ли нещо нередно от тази снимка представяна от НАСА за снимка от Луната на полета Аполон 11?

1 Небето е черно. Няма звезди. Съжалявам, но няма такава позиция в звездното небе, където да е празно!

2 Доста отдавна експерти по фотография обръщат внимание, че източниците на светлина в дадената снимка са няколко.

3 Американското знаме се вее. Съжалявам, че ще разочаровам отново някой нещастник с промит мозък от системата, но на Луната няма вятър. Така е показано и знамето в кадрите, където се вижда много добре, как се вее.

През 2019 г. китайците изпращат космически апарат в близост до мястото, където би трябвало да е кацнал полетът на Аполон 11 и казват отново: "Американците не са били на Луната"!

image

Много сериозен въпрос е цветът на Лунната повърхност. Като погледнете Луната с обикновен телескоп ще видите, че като цяло изглежда сива, но въпреки че има и големи сиви участъци, тя съвсем не е сива и ако се погледне с голям лабораторен телескоп ще видите по-реалната картина. По същия начин нашата планета от далеч изглежда синя, но всички знаем, че не ходим по синя почва и сини скали, но планетата е много разнообразна и единстеното синьо са океаните и моретата. На всички снимки и видео записи представени от НАСА от "полетите и сондите до Луната" лунната повърхност е сива, но това се оказва лъжа и повече от явно снимките и видео материалите не отговарят на реалността.

image

image

Тези две снимки по-горе са направени от китайската сонда на Луната и се вижда истинският цвят на лунната повърхност

image


                                                  Стара снимка от руска сонда

image

image

     Най-вдясно снимка от учебник по времето на СССР с истинския цвят на Луната

                image

Астрономът Дейвид Брайън взима интервюта от 14 астронавта, които според официалните версии би трябвало да са стъпили на Луната, но той открива много несъответствия в детайлите на разказите на различните астронавти. Дейвид Брайън още обръща внимание, че астронавтите се приземяват в океана близо до Хаваите, но имено вулкана Маонакеа на хаваите и околностите му съмнително напомнят на някои от кадрите на фона на снимките от лунната повърхност.

Лаура, дъщеря на приятел на командира на екипажа на Аполон 11 Нийл Армстронг, когато била 11 годишна получила подарък образец в епруветка от лунната повърхност. Сега тя иска да го продаде, но се страхува да не й го отнемат от НАСА. През 2011 г.  Джоан Дейвис бившата съпруга на единия от астронавтите от полета до Луната решила да продаде епруветката със съдържание от лунната "почва", която получила от мъжа си, но на срещата с купувача дошли и представители от някакъв специален отдел и й я конфискували.

Следва въпроса: Ако всичко е наред защо ще конфискуват образеца от предполагаемата лунна повърхност? За наличие на бактерии и живот ли става въпрос или за нещо друго? 

      image

Taкa нареченият "лунен камък", който е донесен за "доказателство" от Луната от Нийл Армстронг и Бъз Олдрин подарен на холандския министър председател и дълги години изложен за наблюдение е изследван преди десетина години и се оказа измама - въглищен камък. Въпреки че официалните медии отразиха измамата, по случая много не се говори и се опитват да затулят неудобната ситуация.

Още странности около Аполо 11.

1 Мястото за кацане на Луната е определено не от кой да е, но от египтолога Фарук Ел Баз.

2 Всички участници в Аполон 11 са масони. Твърди се, вярно или не, че на Луната са извършили някакъв масонски ритуал.

  Въпросите около лунната програма и Аполон 11 са повече от отговорите.

Има твърдения, че са имали намерение да направят слаб ядрен експеримент на лунната повърхност с мисията Аполон 13, тъй като забелязали леко кънтене и това би доказало произхода ма Луната.














Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Забравил си да споменеш, че
21.10.2019 05:42
земята е плоска, а руските болни са най- здрави. Не те е срам!
цитирай
2. ernest - Благодаря
21.10.2019 12:02
сигурно е трудно да се приеме изявлението на Кубрик, след като някой, като теб е живял цял живот с една лъжа, но се оказва, че някои неща не са така, както някой си ги е мислил. Предполагам, че не искаш дори и да гледаш кадрите, които са във филма... понеже не ти пасват на мнението.
цитирай
3. morskipesni - Ясно е, че краварчетата са били ЕДИНСТВЕНО в студио.
21.10.2019 16:39
Много е мазна тая лунна лъжа и още дълго ще подмитат и подмиват подире й.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665361
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031