Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2016 21:02 - Книгата на Енох/Eлохимите това са Анунаки
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3848 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 04.12.2016 21:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image



Ако прочетем неканонизираната (апокрифната) Книга на Енох ще научим за делото на Тот от еврейска гледна точка. Според нея той е посветен в мистериите и тайните лично от библейския ,,Бог", защото ,,Енох постоянно се разхождаше с елохимите"

Кои са елохимите? В книгата ,,Битие" на Стария завет се казва:

Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие (Битие 1:26) и те видяха ,,че човешките дъщери бяха красиви, вземаха си за жени от всички, които избираха". (Битие 6:2)


Елохимите са онези, които са слезли от Небето на Земята, създали са хората и са влезли в интимни отношения с техните жени. Те са били извънземни!

image


При едно свое пътуване до Етиопия шотландският естествоизпитател Джеймс Брус (1730-1794) открива три екземпляра на Книгата на Енох. Етиопската църква игнорира нареждането на висшия църковен клир и така книгата на Енох попада под канона на абисинската църква. Освен това се появява и един славянски вариант. По мнението на учените оригиналът възниква през второто столетие преди Христа. В книгата срещаме и така наречените ,,божии синове" (както и в първата книга от Петокнижието на Моисей Битие 6:1-4). Тук те са прекръстени на ангели. В 7 и 8 глава от Книгата на Енох подробно се описва това падение на ,,божиите синове".

В началото на света, когато децата на човешкия рoд се умножиха, родиха се момичета стройни и красиви. Ангелите, деца на небето, ги видяха и се вклюбиха в тях. Тогава си казаха: ,,Хайде да си изберем жени измежду хората и да имаме деца от тях!" Семиаз, техният началник, ги предупреди,че това е неизпълнимо и не бива да се прави. Той беше уплашен, че ще бъде наказан за техните престъпления. Но те му отвърнаха: ,,Ние се заклеваме, че ще се обвържем помежду си с взаимна омраза, без тебе. Не желаем да променим желанието си и ще изпълним онова, което сме замислили". И те наистина се заклеха и се обвързаха с ненавист към небето. Те бяха двеста на брой паднали ангели, които слязоха в Ермонската планина, на мястото, наречено Арадис. Тази планина бе наречена така, защото
там се заклеха и се обвързаха взаимно с омерзение. Всеки от тях си избра по една жена и заживя с нея. Те научиха жените си на магии и чародейства, разкриха им тайните на различните храсти и дървета. Азазел освен това научи хората да произвеждат оръжие - саби, ножове, щитове, ризници и огледала. Той ги посвети и в изкуството да изработват всякакви украшения, да си боядисват веждите и клепките, да използват скъпоценните камъни и всякаквите багрила така, че да изглеждат порочни и покварени. Беззаконието растеше; прелюбодеянието се умножи; човеците престъпиха божиите заповеди и опорочиха целия си живот. Амазарак пък научи хората на всякакви магии и чародейства; разкри им всички тайни на билките. Армерис им предаде изкуството да разплитат всяка магия. Баркаял им показа как да наблюдават движението на звездите. Акибеел ги посвети в тайните на знаците. Тамиел ги въведе в астрономията. Азарадел им разкри движението на луната...

Този пасаж ни разказва, че Енох прекарва седемдесет години от живота си сред хората. Другите 295 години той е обучаван и подготвян от елохимите (божиите синове), за да се върне при хората и да предава тези знания като ,,божествен учител". Раждането и животът на Енох протичат съвсем нормално. Във всеки случай никъде не се говори за необикновено или ,,неземно" раждане. Той е дете на Яред и неговата жена Барака според Книгата на юбилеите 5:16. По-нататък научаваме, че елохимите са планирали нещо по-специално за него:

Той бил първият от човешките синове, роден на земята, който се научил на писмо, и знания, и мъдрост (Книга на юбилеите, 4:16.)


По-голямата част от живота си Енох прекарва далече от семейството си при ,,божиите синове" елохимите. За него се разказва:

Той бил взет изсред децата човешки... (Книга на юбилеите, 4:23)
...и никой не знаеше къде бе отнесен, нито какво се бе случило с него. Всичките тези дни той прекара със светите мъже и с наблюдателите. (Енох 12:1-2.)
И ето той беше с Ангелите Божии в продължение на шест години и те му показаха всичко, което е на земята и на небето... и той записа всичко. (Книга на юбилеите, 4:21-22)


Има още подробни описания на великаните и живота при елохимите. Следният откъс от Книгата на юбилеите е особено интерес. По време на своя престой при елохимите, той научил нещо много важно, което до голяма степен му било като съвет занапред.

Хвана ме (един от ветите мъже) и ме накара да стига чак до вратата. А очите ми бяха наведени към земята. Тогава, обръщайки се към мен, той ми каза: Слушай! Слушай ме без страх о, праведни Еноше, о писарю на справедливостта. Приближи се и чуй моя глас. (Книга на Енох 14:24, 15:1.)

image


Гласът продължава да говори на Енох:

Иди и кажи на наблюдателите, които те изпратиха да се застъпиш за тях: Вие трябвате да се молите за хората, а не хората да се молят за вас! Защо сте напуснали свещените небесни висини, ваше вечно обиталище, за да отидете да се скверните с жени? Защо се увлякохте на дъщерите человечески, направихте си свои съпруги и вършехте с тях онова, което вършеха децата на земята, и народихте едно нечистиво поколение? Вие, които бяхте небесни духове, свети и вечни, се осквернихте с жени, поддадохте се на плътта; вие направихте да се зачева в кръв, и се уподобихте на онези, които са от плът и кръв. (Енох, 15:2.)


image


Елохимите очевидно са били много ядосани на поведението на някои от техните редици, най-вече на онези, които са се забавлявали с дъщерите на Земята.. в края на живота си, след като голяма част от него Енох прекарва при елохимите, той се връща за последен път при семейството си на Земята - той и жена му имат шест сина и една дъщеря - за да изпълни мисията си:

Тогава тримата свети мъже ме взеха, пренесоха ме на земята и ме поставиха пред вратата на къщата ми. И ми казаха: Обясни всички тези неща на сина си Матусала... (Енох 80:5.)

Той в известна степен имал ясни указания и по отношение на времето. Така например четем:

Цяла една година ще те оставим с твоите деца, докато придобиеш предишната си сила и бъдеш в състояние да поучаваш семейството си, да опишеш всичко, което си видял и да го обясниш на своите деца. Но на следната година ще бъдеш отделен от близките си и сърцето ти ще намери първичната си сила (Енох 80:6)

Задачата на Енох е била да предаде на своите потомци цялото знание, което е получил от елохимите:

Ето, сине мой Матусала, аз ти казах всичко; всичко ти написах; разкрих ти всичко и ти дадох ръководство за всяко нещо. Запази, сине мой, книгите, написани от ръката на твоя баща и ги предай на бъдещите поколение. (Енох 81:1) ,,А сега извикай тук всички твои братя и събери всички синове на твоята майка..."

Енох изпълнил мисията си, както му било наредено. Той предал всичко, което знае на своите потомци, сред които бил и неговият внук Ламеш (синът на Матусала):

,,След това прадедът ми Енох ме запозна с тайните, които съдържаше неговата книга и ми обясни мъдрословията, които му бяха разкрити.." (Енох 67:1)

Но Енох, не бил единственият, който поддържал контакт с ,,боговете". Такъв извод може да се направи от един текст във втората книга от Петокнижието на Моисей ,,Изход":

А Синайската планина беше цяла в дим, защото Господ слезе в огън на нея; и димът и се дигаше, като дим от пещ, и цялата планина се тресеше силно. (Изход 19:18)


Подобна информация ни е оставил и удивеният пророк Езекил в разказа си от 6. век преди Христа. Това е едно подробно описание на космически кораб и неговите космонавти. Авторката Гизела Ермел в своята статия ,,Къде са останали" изброява най-различни контакти с боговете, формулирани много ясно в митовете и легендите за сътворението и възникването в почти всички световни религии. Известен е примерът на пророка Илия, който изчезнал в небето с ,,огнена колесница":

Както вярваха и се разговаряха по пътя, изведнъж се яви огнена колесница, и огнени коне, и ги раздвоиха един от други, и Илия се понесе във вихрушка към небето (4 Царе 2:11-12)

Авторката открива и други ,,преселници", споменати в митологичните предания, като разглежда и техните ,,летящи обекти":

Можем и да се смеем на ,,огнените колесници" и ,,огнените коне", но очевидно нашите предци не са знаели как по друг начин да опишат ,,това изглежда като". Нищо друго не е хрумнало на авторите на Библията, с което да нарекат средството за придвижване освен ,,коне". Известни в митологията летящи коне са например: АЛБОРАК - сребърният кон на архангел Гавраил, върху който на пророка Мохамед му било разрешено да направи небесно пътешествие;


БАЛАХО - кон в индийската митология, на който дори имало място за петстотин пътници;
СЛАЙФЪР - ,,железен кон" в германската митология, който можел да пътува в Космоса. В новите дни той трябвало да пътува от Асгард до Земята и обратно. Той е било ,,ездитното животно" на бог Один.
ХОФВАРФЪР - също известен на германите ,,кон", препускащ в небесния простор.
ПЕГАС - първоначалното име на този известен от гръцката митология летящ кон трябва да е било ,,гръм и мълния на Зевс".

image


В ,,Речника на религиите" в разделите ,,Пътища на боговете" и ,,Небесни пътувания" откриваме още информация за небесното пътуване на Исая, за космическите пътувания на Мохамед, за ,,огнения бог" Агни във ведическата религия, за Утнапищим от епоса на Гилгамеш и за божествения юноша Ганимед, който бил отнесен от Олимп. Ще разберем всичко това по-лесно, ако вземем предвид, че древното, но неразбираемо знание за ,,божествените пратеници" най-често става мит, когато се ,,предава" устно хилядолетия наред.

image

Синовете на Бога слизали от небето, общували и се женели за дъщерите на Земята и се случвали отвличания - в летателни апарати! И колкото и да увъртят и отричат теолозите и учените, това е факт!

image

Бел.ред. Живота на Земята е тръгнал от преди присъствието на тази различна раса.Те само са създали допълнителни втежняващи обстоятелства, вкарвайки грешни кодове на деградирало или нееволюирало човечество.

След первия потопа най-вероятно, след завладяването на Сатурн от негативна цивилизация (Сивите са само биороботи без душа служители на тази негативна цивилизация.) До първия потоп е имало три луни. В древни времена, нашата система Мидгард - Земя първоначално е имала две луни - Леля и Месец, а след това, преди внасянето на чернокожите станали три луни. Преди 111 хиляди години на Леля се събрали сили на тъмнината, за да атакуват Мидгард-Земя и да я завладеят. Принудени били да унищожат Леля с един удар. За това пишат старата и по-новата Еда, Вишну Пурана, Махабхарата и Ведите Перун Санти ни напомнят за разрушаването на Леля и за първия потоп на Мидгард - земя. Другата луна която е била по точно планетата Фаетон била разрушена преди 13000 г. Но интересното е че преди последния потоп около Земята не е имало спътник, и след потопа се появява холограмата на Луната пред Нибиру.

Имаме бяла раса, след това втори разсад, черна раса - точно от анунагите, след това трето засяване със сив разсад( смесване на раси, доколкото самите анунаки/израилтяни се пазят непримесени,)  - след последния потоп. Австралия е едната от Луните паднали на Земята, част от Фаетон е паднала около Филипините и Тайван, но е интересно къде е изчезнала луната Месец; (Между Земята и Марс съществува астероиден пояс.Това са остатъците от планетата Фаетон разрушена през последната Голявма звездна война.)


image




Това съвсем ни отдалечи от Атлантида и Хипербореа. Ако досега смятахме, че вестителите на културата са били просто високоразвити посетители от други континенти, значи сме се лъгали. Малко по-нагоре поставихме въпроса откъде атлантите и хиперборейците са имали познанията си по математика, астрономия, архитектура, статика и така нататък и откъде са се научили да летят. От тези елохими? От извънземни?(Истинските жители на Земята никога не са "излизали от Рая" и не са яли ник"ви ябълки...ябълки са яли анунагите които са откраднали тайното знание на коренната раса на Земята и са го реверсирали. Защото истинските кодове на марицата не могат да се променят, но единствено могат да се реверсират, законите на симетрията са по-висши от законите на битието - бел.ред.)

Точно за това разказват шумерските клинописи. От тях научаваме, кои точно са елохимите, откъде идват и защо посещават Земята. Но в шумерските глинени плочки те не се наричат елохими, а... Анунаки.

image

Сатурновата матричка е създадена върху основата на божествената матричка от негативна цивилизация ревесирайки словото/кодовете на холограмата за да манипулират, насочват съзнанието( което създава реалноста) към шахматната матрица.
Негативната извънземна програма и управляващият елит не искат земното(коренното население - бялата раса) население да се развива в по-високите честоти, както и да има достъп към достъпни за момента органични бъдещи времеви линии. За да се противопоставят на планетарния подем и да скрият течащата бифуркация, те поддържат своята желязна хватка над човечеството и агресивно насаждат всякакъв разсейващ хаос, успоредно с дневния ред на трансхуманизма.
Знамето на трансхуманизма се проявява под всяка форма на биологично залавяне и изземване на съзнанието с помощта на технологични, синтетични и цифрови методи, които се опитват да задигнат енергията на съзнанието, която съществува в органична материя.
Тази цялостна стратегия създаде набор от изкуствени честоти и технология за картографиране на мозъка, копирайки цялата божествена земна реалност във виртуалните реалности, като така се надяват да завземат пълен контрол.



image




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684823
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031