Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2015 14:58 - Значение на думата "government"/Що е "Predictive Policing"?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1604 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
Определение на английски език: Zionist Occupation Government

image
          Government Shutdown Ctrl + Alt + Delete

ZOG също така означава:
Ционистко окупационно правителство
Zillions на игри
Нулев тип растеж
Зона на геймърите
Zeelandia Opleidingen Groep

image
     Hillary Clinton Swimming at the Government Resort

Ако изследваме дадена дума, като приложим върху нея типичните заменки в орионския език, на практика можем да получим невероятни резултати. 

image
           Barack Obama Chinese Style Government

Нека вземем думата "mind" (ум). В нея можем успешно да заменим “i” с “е” и “d” с “t”, в резултат на това ще получим „ment”. Коя известна дума съдържа в себе си това "ment"? Първите, за които се сещам са:

- "government" (правителство);
- "movement" (движение);
- "mentor" (наставник), което пък в МК терминологията е "хендлъра";
- и много, много други;

image
                    American Government Cows

Нека да прегледаме "government", която е съвкупност от други две думи "govern" и "ment". Официалнотo значение на „ment”, когато е накрая на думата като наставка е „действие, резултат”. A за “govern” мисля, че няма нужда от пояснения, все пак значението на думата сама по себе си е „контрол”. 

image
                 Government Shut Down on Google Maps


Нещата придобиват съвсем друг характер, ако приемем, че “ment” е заменка на „mind” (нали не си представяте, че правителството може да се казва „governmind”?). В този случай превода ще бъде просто "Да управляваш ума" или нека си го кажем както си е всъщност „Налагане на контрол върху ума”. Всичко това става, чрез верните му слугите – медии, контролиращи и правораздаващи органи. Първите за да излъчват пропагандата, вторите да следят дали всеки се вслушва в нея, а третите просто да наказват в случай на критичен подход към излъчваната пропаганда.

image
              Barack Obama the Government Serpent with his Mermaid Michelle

Що е "Predictive Policing"?

image


"Predictive Policing" е метод, който се използва от законодателните органи, даващ им възможност да предвидят и анализират бъдещи криминални дейности. "Predictive Policing" се разделя на четири основни категории:

image


• методи за предсказване на престъпления
• методи за предсказване на бъдещите нарушители на закона
• методи за предсказване на идентичността на бъдещия извършител на престъпление
• методи за предсказване на бъдещи жертви на дадено престъпление 

image
                           Iraqi Government

Технологията е описана в мейнстрийм медиите като революционна иновация, която е в състояние "да спре престъпността, преди тя да започне".

image


Въпреки тези хвалебствия от правителствените медии, корпорацията RAND заявява, че това далеч не е така и, че способностите на полицията да предсказва дадено бъдещо събитие не е като това, предсказвано на кристална топка (навярно корпорацията има свои визии за това).

image


През ноември 2011г. списание TIME номинира „Predictive Policing” като едно от 50-те най-добри изобретения за 2011г. В SSSAЩ този метод се практикува в полицейските управления на няколко щата като Калифорния, Вашингтон, Южна Каролина, Тенеси и Илинойс. 

image


9 години по-рано (2002г.) излиза фантастичния филм "Специален доклад" , режисиран от Стивън Спилбърг, базиран на разказа на Филип К. Дик. В главната роля е Том Круз. Главното действие се развива във Вашингтон и Северна Вирджиния през 2054 година, където специализиран полицейски отдел хваща убийците преди да са извършили престъплението. 

image


Имаме пряка демонстрация на тази технология, отново и отново в жанра „фантастика”. Това на ниво зрител е един изключително динамичен, леко мрачен, но забавен филм, на който може да изядеш килограм пуканки с литър кола. Но давайте заравяйте си главата в телефоните и махайте с ръка, не е далеч и момента, в който контрольорите ще могат да вкарват всеки на топло стига да решат, че той е заплаха. 

image


Не е трудно да посочиш някой с пръст и да кажеш, че „той ще извърши престъпление след 15 години”. Другото е лесно. След като вече си го вкарал в пандиза, то няма да има и престъпление, няма да има и кой да докаже, че ако този човек е бил навън това е щяло да се случи, няма да има и кой да оспори това, тъй като го грози същата съдба. 

image



spectator-bg.blogspot.bg/2015/10/what-is-predictive-policing.html

image


image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686553
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031