Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2008 20:11 - МАСТУРБАЦИЯТА
Автор: varg1 Категория: Други   
Прочетен: 2568 Коментари: 2 Гласове:
1





мастурбирането е нашият първи сексуален опит.то е нашата текуща любовна връзка в нашата същност,която продължава живота.мастурбацията предоставя започването за добър полов живот.то е чудесен и красив начин да обичате себе си,изградите самоуважението си и се свържете със себе си.
мастурбацията е обикновенно тълкувана погрешно.много са били учени че това е лошо и не толкова добро,колкото секса с партнъор.мастурбацията не е само нормална а здравословна и продуктивна.тя е само различна полова техника.

мастурбацията повишава половата осведоменост

вие сте вашият най-добър любовник.мастурбацията е израз на самолюбов и ние имаме нужда от онази специална връзка със себе си.това време насаме със себе си ни позволява да изследваме.мастурбацията да фантазирате.вие можете да експериментирате със секс играчки за да откриете коя си върши най-добре работата и ви доставя най-голямо удоволствие.упражняването на мастурбация ви помага да бъдете повече комуникативни във вашите нужди с вашият партнъор,безусловно правейки ви по-добър любовник.

мастурбацията ви кара да се чувствате добре

мастурбацията е значително приятна,ободрявайки,подмладявайки и забавна.тя взима натиска от вашият партнъор като той не е първостепенен източник на вашите оргазми.

самозадоволяването ви позволява да си доставите толкова удоволствие колкото искате и с вашата скорост.то ви помага да се отпуснете,по-безопасно от транквиланти,по-евтино от алкохол и няма никакви странични ефекти!

по-добър оргазъм

мастурбацията може да ви помогне да контролирате това как да достигнете по-бързо оргазъм.вие може да се упражнявате и да имате по-мощен оргазъм отколкото при другите форми на секс.мастурбацията е чудесна за хора които свършват бързо.

полза за здравето

при мастурбирането към точката на оргазма пулса е по-нисък в сравнение от секса с партнъор.мастурбацията освобождава стреса и физическото напрежение.много хора мастурбират,за да се отпуснат и това може да помогне на тия които страдат от безсъние,за да заспят по-лесно.

убиец на болката

оргазми дали от мастурбация или секс с партнъор може да действат като естествен убиец на болката.едно проучване от 2001 г. показва,че оргазмите могат да облекчат мигрените по-бързо от лекарство.някой жени мастурбират за да облекчат менструалните си болки.проучване е показало,че оргазмите могат да предотвратят заболяване на матката.

защитава срещу рак на простата

в ""the world today archive"" от 11 юли 2001 г. проучване в австралия показва че мастурбацията може да защити срещу рак.колкото повече човек еякулира между възрастите 20 и 50,толкова по-малко вероятно той ще развие рак на простатата.учени определиха,че хора на 20 г. възраст,които еякулираха,повече от 5 пъти седмично има три пути по-малка вероятност да развият злокачествен рак на простатата вбъдеще.
това проучване загатва,че еякулацията с помощта на мастурбацията представлява по-добра защита от еякулация в полов акт.

срещу депресията

мастурбацията може да стимулира имунната система изграждайки съпротивление към обикновенните инфекции.то може също така да помогне при депресии като вдига нивото на хормоните за настроение.

никакъв риск за заболяване

самозадоволяването е една безопасна форма на секс без опасност от заболяване,бременност или емоционално разтройство.то е най-безопасната форма на секс.

мастурбацията е останала от хиляди години.няма нищо срамно в нея.тя е част от нашият живот.
докато мастурбацията може да включи и друг човек,повечето хора мислят за нея като частно действие.мастурбацията ни дава здрав начин за изследване на нашето тяло и освобождаване на полово напрежение без всичките рискове свързани с полов акт.мастурбацията е един от най-лесните начини да си дадете сами удоволствие.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. pepinna - това са пълни глупости .
14.03.2008 11:36
И комплексарски теории.
цитирай
2. varg1 - едва ли са глупости
14.03.2008 12:03
учени хора са ги казали пък и от собствен опит мога да потвърдя
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20135067
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031