Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2007 10:16 - ХИТЛЕР,ТЕСЛА И ИЗВЪНЗЕМНИТЕ
Автор: varg1 Категория: Други   
Прочетен: 7078 Коментари: 1 Гласове:
0





Милиони хора загинаха през последната световна война, но никой от тях не разбра истинската причина както за войната така и за своята смърт.

Най-дълбоките тайни за Втората световна война са скрити в най-секретните архиви в Германия, САЩ и Русия, защото те са твърде невероятни не само за масите, но и за "посветените". Има обаче няколко историци, които стигнаха до тази истина, която е толкова изненадваща, че никога не посмяха да напишат за нея. Други, които също стигнаха до нея се страхуват да я публикуват, защото са убедени, че хората няма да им повярват и да я разберат, защото могат да платят за неея с живота си и защото е толкова фантастична, че даже на става за филмите на Science Fiction. Но тези истини са толкова важни, че не могат вечно да бъдат скрити и започнаха да изтичат от конфискуваните нацистки архиви.

Защо досега обикновените хора по света не са прочели алтернативната версия на Втората световна война? Отговорът идва частично от самия Хитлер, който казва: "Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състояние да възприемат даже ако бъдат запознати с нея. Нашате революция е финалният етап на еволюцията, която ще завърши с ликвидирането на цялата история. Светът е стигнал до повратна точка и ще тръгне по нов път, който вие непосветените хора, сега не можете да разберете".

Тези думи Хитлер изрича пред членовете на нацистката партия. Даже тях Хитлер
счита за неподготвени за огромната тайна. Защото последната световна война не беше само война между оси. Това беше планетарното бойно поле на Галактическата война 3, в която извънземните цивилизации, спонсориращи нацистите и извънземните цивилизации, спонсориращи американците се биеха отново за контрола над Земята....

Хитлер често е попадал в транс и е говорил на своите военноначалници. Неговият пресофицер д-р Дитрих по-късно заяви, че Хитлер е бил "овладян от демони". Хитлер няколко пъти казва пред своите военни, че вярва в свръхчовека, който е управлявал планетата по времето на изчезналите континенти Атлантида и Туле, и че след древната война, която е довела до краха на Атлантида, супермените, които са били господари на Земята, са се скрили в нейните недра. Хитлер неведнъж казва, че получава заповедите за нацистите от Свръхчовека, който живее в Земята.

Всъщност конфликтът Сириус - Орион, продължава в Галактиката от хилядолетия. Марс и Меркурий били въвлечени във втората междугалактическа война и стават жертва на ярдено унищожение. Малдек (Фаетон) е била взривена в астероидния пояс, а планетите в Плеядите, Орион и другите системи са се превърнали в ядрени пустини. Земята е преживяла две ядрени войни през последните 13 000 години и извънземните от Сириус и Орион внасят технологията за третата.

В началото на 30-те години група хуманоидни извънземни, така наречената К-група или Кондроскани, са се свързали тайно с Президента на САЩ Франклин Рузвелт и са му предложили нови технологии срещу договор. Но Пентагонът и групата водещи цивилни и военни учени са нарушили договора, след което К-групата е напуснала Америка.

Преди тях, в края на 19. век и в началото на 20. век великият учен Никола Тесла е влязъл в контакт с Плеяданите и техните съюзници на Венера и е получил технологиите, които са му дали възможност да направи всичките си велики открития, стотиците електро и електронни уреди, стотиците инструменти, използвани във въздушните и космически технологии и електромагнетиката, стотиците му патенти. Неведнъж той заявява, че това се дължи на извънземните, поради което хората са го считали за луд.

В началото на 20. век Тесла разработва двупосочно радиооборудване което, според него, е приемало интелигентни радиосигнали от Марс и базата на Венера. След смъртта на Тесла (той е убит през 1943г.) д-р Артур Матюз и големият канадски учен д-р Вилбур Смит продължават експериментите с комуникационното средство. През 50-те години те създават Проекта "Магнет", който е официална програма на канадското правителство за извънземните. Твърдят, че са направили кацане и са установили контакт с космически кораб от базата на Венера, използвайки технологията на Тесла.

В началото на 30-те години Тесла е добър приятел на Рузвелт и вероятно му е организирал тайна среща с представителите на Плеяданците, които са предупредили президента на САЩ за контактите на Хитлер със сивите извънземни, които са снабдили нацистите с технологии, даващи им възможност да завладеят целия свят и да използват генетиката за създаването на извънземни хибриди, които ще могат да живеят в нашата атмосфера. Плеяданците също са предложили технологии на американците чрез Тесла, за да бъде неутрализирана атаката на нацистите. Но те са настоявали след това за ликвидиране на военната машина на Пентагона и насочването на икономиката към духовните измерения. Плеяданците са предложили система, която е била отхвърлена от Рузвелт, тъй като е била заплаха за военната и икономическа сила на САЩ. Тогава американците са предпочели да работят с извънземните от Сириус и да използват техните технологии във войната срещу нацистите. Подобни връзки Плеяданците са направили и със СССР.

Сивите извънземни в началото са дали на нацистите технологии, които са били много по- напреднали от получените от американците от Сириус, включително насочвани ракети, свръхзвукови самолети, електроника, подводници и т.н. Германците на губят нито една битка до 1940г. като науката им беше много по-напред от американците, англичаните и съюзниците.

Междувременно тесният кръг на хората около Хитлер се е срещал на нощни медитации, използвайки магични ритуали на тайните общества. Борман, Химлер, Гьоринг и другите челни нацисти са едни от висшите кръгове на древното общество ВРИЛ (VRIL) с корени в Атлантида. Врил е свързан с Братството на златния изгрев на един от най-големите световни екстрасенси Алистер Кроули. Повечето елитни членове на СС са посветени в тези окултни общества или на Тевтонските рицари.

Общността Туле, взела името си от тяхната традиционна вяра в изчезналия континент Туле и в Златния Век на Тевтонския Свръхчовек, беше таен орден, в който повечето нацисти са приети преди войната. Основателите на нацистката империя вярват, че арийците са наследници на суперчовеците, които са управлявали Земята от континента Туле през Златния век и че арийците трябва да ръководят планетата през следващия Златен век. Тази северна раса със сини очи и светли коси, чийто произход е в съзвездието Лира е била оригиналната суперраса на планетата във времената преди Сириус.

В миналото на Земята и имало четири коренни раси - Етерианците, Туле, Лемурийците и Арийците. Нацистите вярват,че войната ще унищожи сгашната цивилизация и от недрата на планетата ще излязат истинските Господарите на света, които ще поведат арийците към господство над света. Това е съдбата на нацистите - да унищожат другите раси от чужди планети, които са се намесили в еволюцията на Земята и оригиналната арийска раса Туле да стан истински господар. Хитлер счита, че евреите са низша раса от друга планета (той даже пише за това).

Хитлер е бил обучаван от лекари в Австрия как да хипнотизира хората и да контролира този транс. По същия начин той хипнотизира своите генерали да изпълняват заповедите му.

След войната челните германски учени, които разработиха за Хитлер ракетите,самолетите, и ВВС, станаха жители на САЩ и подготвиха американската ракетна програма, американските свръхзвукови самолети, космическата програма на НАСА и т.н. Сред тях бяха Херман Оберт - бащата на ракетата, и неговия сътрудник Фон Браун.

За извънземните, които спонсорираха нацистите, Хитлер беше лоша инвестиция. Нещата тръгнаха на лошо. Манията на Хитлер за величие под влиянието на наркотика LSD, който получаваше от лабораториите на Sandoz, и на кокаина, който вземаше редовно, го удари в главата.

Когато говореше Хитлер трепереше в екстаз. Човекът, който не се страхуваше от СССР и САЩ. трепереше от страх когато мислеше за Свръхчовека, който го ръководеше и идваше да го посещава. Хитлер беше параноичен от желанието да изпълнява заповедите на извънземните си господари и се стремеше към поставените цели като към свещена мисия. Всяка битка, всяка политическа акция беше внимателно изчислявана от нацистките астролози и психолози които бяха обучавани в Тибет. Хората от тайното обкръжение на Хитлер знаеха, че той често се събуждаше през нощите, крещепе е конвулсии. След това се изправяше и гледаше в една точка на стаята и мърмореше: "Той е тук, той е дошъл за мен. Там.... в онзи ъгъл.... Той е там."

Кой беше "той"? Вероятно става дума за Сивите извънземни, които бяха изчислили, че нацистите по-бързо ще им извършат генетичните експерименти. Сивите сключиха договор с нацистите и пренесоха своите тайни подземни бази в Германия десетилетия преди същата драма да се повтори в САЩ. Вероятно атакуващата империя Орион, в рамките на продължаващата от 50 000 години война се опитваше да си върне Земята, която бяха загубили след падането на Атлантида през първата галактическа война.

Има достатъчно основания да се счита, че Сивите се опитваха да използват военната сила на нацистите, за да измъкнат планетата от новите владетели от Сириус, които пък тайно контролираха САЩ.

В междугалактическата война, в която участваха империята на Орион, съюзът на Сириус и федерацията на Плеядите, всички се биеха за Земята. Сириус даже след загубата на Атлантида, победи тъй като успя да установи нова планетарна столица в Луксор - днешен Египет, със своя междупланетарен Бял дом във Великата пирамида в Гиза. Златната ера на династиите даде възможност на Египет, контролиран от Сириус, да управлява векове наред унищожената планета.

Доминацията на Орион в Азия и на Нибиру в Шумерия се "загуби" в пясъците. Но Лускор успя да оцелее през вековете.

По времето на Стария завет различните извънземни нации воюваха пак за контрола над Земята във Втората междугалактическа война, която отново беше спечелена от Сириус. Плеяданците трябваше да се скрият. Сириус контролираше Египет и МесоАмерика. Чрез поддържането на невежество, на войни между земните хора за религии, земя и различни философии, човечеството ня трябваше да се събуди и никого не трябваше да застраши контрола на извънземните.

Хитлер стана тоолкова жаден за власт, че вече не можеше да разсъждава. През 1944г. нацистите изпробваха летящи чинии. Филмите и скиците за тях бяха пленени от съюзниците, които влязоха в немска ракетна база през 1945г. Но чиниите бяха изчезнали.

Хитлер започна да вярва, че под влиянието на Свръхчовека е станал по-силен от илюминатите. И когато влезе във Франция хвърли лидерите на френските илюминати - евреите Ротшилд, в затвора. Те обаче изключиха икономическия бушон на Хитлер. Прекъснати бяха доставките на нефт, газ, оръжие, храни и т.н. Хитлер забрави, че еврейските корпорации по онова време произвеждаха почти всичкия нефт, каучук, оръжия, стратегически суровини, електроника и основните хранителни стоки.

Мечтите на Хитлер да завладее Великата пирамида и Сфинкса, за да стигне до тайните на атлантидите, за които беше дълбоко убеден, че се намират в дълбоки подземия под Сфинкса, се превърнаха в пясък насред пустинята. Междувременно, в най-напрегнатите моменти на Втората световна война, Хитлер направи огромна грешка като изпрати най-добрите си учени и съветници в Андите, за да търсят златото на Атлантида и нейните тайни, с които той щеше да управлява света. Изпрати и втора експедиция да търси входовете към Вътрешния свят, където беше убеден, че е Свръхчовекът.

Хитлер знаеше твърде много. И злоупотребяваше с това, което беше разбрал. Беше до такава степен контролиран от Сивите, че днес много учени предполагат, че е бил имплант.

Той беше разбрал, че има господари, които живеят в Земята от империята Орион, от съюза на Сириус, и поне 30 други извънземни цивилизации.

Космологията на Хитлер твърдеше, че евреите са животинска форма, третирана с генетично хибридизиране, за да стане частично човешка, но не напълно. Но той не разбираше, че всички раси на Земята, включително Северните арийци, са междупланетарни хибриди с маймунско начало. Той не знаеше, че неговият господар от съзвездието Лира не беше хибрид. Това бяха "боговете" от тевтонските легенди. Лирианците не участваха в междугалактическите войни. Те бяха архитектите на изгрева, които "сеят световете" във времето и пространстовото, на Великия експеримент от началото на времената.

Експериментът на Земята беше излязъл извън контрол.

Нацистите мразеха западната наука, Хитлер я наричаше "идиотско котило". Нацистите бяха взели свастиката - символа на Лемурийците за четирите начални сили във Вселената, и я обърнаха обратно, за да покажат, че искат да използват тъмната им страна.

Хитлер написа, че ще трябва да се сключи съюз с господарите на планетата, за да еволюираме и станем самите господари, иначе ще останем завинаги роби. Неговата цел беше да извърши "свещена операция", целта на биологическото мутиране, което трябваше да свърши с безпрецедентен възход на човешката раса и създаването на нова раса от герои, полубогове и човеци-богове.

С други думи визията на нацистите за световна германска империя на арийците беше само временна пропаганда, която по-късно беше заменена с още по-тайна цел. Чрез биологически операции и мутации, като онова, което сирианците, веганците и плеяданците бяха направили в маймуната и с неандерталеца преди милиони години, сега трябваше да се създаде нова генетическа раса на съвременния човек. В последните дни на войната, в която орионците отново загубиха, летящите чинии на нацистите бяха пренесени в бази  в Южна Америка. Там се пренесе и вътрешния кръг на нацистите. Вероятно продължават да сътрудничат със Сивите извънземни. Междувременно няколко германски учени избягаха от Европа от идващите на власт нацисти. Сред тях бяха Никола Тесла и професор фон Нойман.

Тесла, Нойман и Айнщайн създадоха "отбора" на университета в Принстън през 30-те години и започнаха да работят над Проект Дъга (Project Rainbow), известен като "Експериментът от Филаделфия". Използвайки получените от Тесла и Нойман технологии от плеяданците, те започнаха успешни експерименти с невидимостта. До 1939г. успяха да обвият прототипите с електромагнитни силови полета, които ги правиха невидими за радарите и окото. През 1943г. същите учени убедиха морското разузнаване на САЩ, че могат да направят военния кораб Eldridge невидим за радарите във военното пристанище във Филаделфия. Експериментът се оказа твърде успешен. След като стана невидим за радарите корабът и неговият екипаж стана невидим и за очите. Синя светкавица и той изчезна за 20 минути. Когато корабът и моряците станаха отново видими ужасът беше огромен. Членовете на екипажа горяха в пламъци, светкавици излизаха от техните тела. Много от тях бяха мъртви. Оцелелите бяха невменяеми и след това бяха пратени в лудници. Местният вестник успя да напише за това преди да го спре цензурата.

През 50-те години д-р Морис Джесъп откри документите за този експеримент и се опита да ги публикува във Varo Edition. Скоро след това беше убит.

По време на експеримента Никола Тесла се опита да ги спре, протестирайки, че в него не трябва да има хора. Веднага след инцидента, Тесла, заедно с технологията си, се оттегли от Проекта Дъга. Скоро след това беше открит мъртъв. Неговата лаборатория беше разбита и всички документи, скици и материали откраднати. В разузнавателната общност плъзна слухът, че Тесла е бил убит, защото с станал риск за сигурността на САЩ.

Но какво стана с неговите технологии?



Тагове:   Хитлер,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. kostadin - Okei ;fget od ir hflf, rt mf je. eb...
23.01.2013 18:56
Okei ;fget od ir hflf,rt mf je.ebfk'ejf i jsn ijrhd od jr od;kf;e,d
Това ми дойде по пощата ама не знам какво значи
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20125755
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031