Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.01.2018 10:33 - Сериозна политика се прави от сериозни хора, а не от "нарциси"
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 1470 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                МАЙКАТА И БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ СА БСП И СДС


image



ПЪРВО. Най-внушителните корупционни сделки се реализираха с помощта на социалистите по времето на тяхното управление,когато бяха на мода "куфарчетата"

ВТОРО. Най-отдадени на корупцията бяха през 1995 - 2007 година, когато в България се създадоха мафиотските банди (СИК,ВИС, ТИМ, МУЛТИГРУП с участници агенти на ДС и "бивши" комунистически олигарси с криминално досие.

ТРЕТО. В България, както и в повечето европейски страни от соц.лагера, корумпирани са най-вече политиците влязли във властта по посредствен начин и чрез манипулиране на народа,като за тяхната реализация играе най-голяма роля т.н. парламентарни избори.

ЧЕТВЪРТО. Ако БСП искат в България да няма корупция и корумпирани политици

ТРЯБВА - да изгони своите корумпирани социалисти и да прочисти редиците на партията си отвътре. Тогава може да крещи срещу корупцията.Освен това нека лидерът или друг социалист от партията на БСП да даде точно определение за корупция!

На народа не му е ясно какво смятат за корупция социалистите? (рушвета, парсата и бакшиша - не са корупция,защото са публично признати за помощно средство в бизнеса при музикантите, артистите, такситата,хотелиерството и ресторантския бизнес),но при купуването на власт,обществените и държавни поръчки и лобитата - понятието корупция има други измерения.
Трябва  -   БСП да посочат своите корумпирани политици  публично в медиите и да ги предложат за обществено обсъждане.

Корупцията е престъпление, но в съда тя трябва да се докаже!! Тъй като "вот на недоверие" не е съдебно дело, а, и не се обсъжда от народа - това не трябва да е приоритет на партия, която цели ПИАР в медиите.

Напоследък Корнелия Нинова си прави "пиар" като непрекъснато е пред камерите или в пресата (медиите), става "НАРЦИС" който няма място в сериозната политика!! Сериозната политика се прави от сериозни хора, а не от "нарциси" !


Така само прочистването от корумпирани политици от вътре в самата партия може да има чисти партии без корумпирани политици! Тогава и корупцията няма да ни занимава изобщо.



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. mobbidik - Европа пищи от корумпирани политици, що и в БГ да няма?
27.01.2018 11:33
ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ: ДОКАТО БЕШЕ ЖИВ - Тодор Живков лъжеше в ефир!
- Петър Младенов казва пред медиите(преди да го гръмнат) че, на 10 ноември 1989 година България беше с 10 милиарда и 850 милиона долара ВЪНШЕН ДЪЛГ - това е самата истина, казва в интервю пред в.Марица бившия външен министър на Живков. .....
Наистина тогава се говореше че БКП е голяма длъжница на народа си, заради харчовете на Живков и неговите хора. То, яхти луксозни ли не бяха, то вили триетажни, а имаше и хойкания до Париж, Лондон и НюЙорк на държавна издръжка на него и дъщеря му. А, сина му разхищаваше държавните пари по мадами и барове. Изобщо този държавен елит си живееше бейски и не даваха отчет на никого.
Дали и днес приемника на БКП потрошава по този начин държавните пари?

повече - прочетете тук: http://vsyakanedelya.standartnews/news/178
в сайта "Всяка неделя" не е като на тв-предаването, но има архиви,които са доста любопитни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157225
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031